Haberler

Çankırı Dünya İkincisi Güreşçiye Başkandan 10 Altın

Dünya ikincisi güreşçiye başkandan 10 altınÇankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, dünya ikincisi olan Milli Güreşçi İşitme Engelli Seyfullah Karadeniz'i 10 altınla ödüllendirdi.

Dünya ikincisi güreşçiye başkandan 10 altın

Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, dünya ikincisi olan Milli Güreşçi İşitme Engelli Seyfullah Karadeniz'i 10 altınla ödüllendirdi.

Belediye Başkanı İrfan Dinç, İran'ın başkenti Tahran'da düzenlenen İşitme Engelliler Dünya Şampiyonasından dünya ikincisi olarak dönen ve Türkiye'ye gümüş madalya getiren, Belediye Gençlikspor Kulübü sporcusu Seyfullah Karadeniz'i ayağının tozuyla başkanlık makamında düzenlediği basın toplantısında ödüllendirdi.

Antrenörü ve ağabeyi Seyfettin Karadeniz ile birlikte dünya ikincisi Seyfullah Karadeniz'i makamında kabul eden Başkan Dinç, genç sporcunun dünya şampiyonasında Türkiye'mizi başarılarıyla temsil ettiğini belirten Belediye Başkanı İrfan Dinç, "Bugün Çankırımız adına iftihar edeceğimiz bir tablo var. İşitme Engelli güreşçimiz Seyfullah Karadeniz, İran'da yapılan İşitme Engelliler Dünya Güreş Şampiyonası'nda 85 kiloda ikinci oldu. Bu bizim için çok büyük iftihar ve gurur duyulacak bir haber. Ben abisi ve aynı zamanda hocası olan Seyfettin Hocamızı da tebrik ediyorum. Seyfullah kardeşimiz ile birlikte Çankırımıza ve ülkemizi büyük bir sevinç yaşattılar. Seyfullah kardeşimiz 2015 yılında Avrupa Şampiyonu oldu. İki dünya ikinciliği, bir tane de Olimpiyat üçüncülüğü vardı. Seyfullah Karadeniz'den bundan sonraki şampiyonada artık dünya ve olimpiyat şampiyonluğu bekliyoruz" diye konuştu.

Milli sporcu Seyfullah Karadeniz'in abisi ve antrenörü Seyfettin Karadeniz, Belediye Başkanı İrfan Dinç'in destekleri ile her zaman yanlarında olduklarını belirterek, 2017 yılında Samsun'da düzenlenecek şampiyonada birincilik ve altın madalya için gayretle çalışmaya devam edeceklerini söyledi. Seyfettin Karadeniz, kendilerine sağlanan imkanlardan ve hizmetlerden dolayı Başkan Dinç'e teşekkür etti.

Başkan Dinç, İşitme Engelli Sporcu Seyfullah Karadeniz'i kırmızı kurdela üzerine asılan on altın ile ödüllendirdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İrfan Dinç Karadeniz Çankırı İran Spor Haberler

Bakmadan Geçme

18 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 18 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? İZMİR'DE YANGIN MI ÇIKTI? İzmir'de ne oldu? İzmir'de nerede yangın çıktı? Resmi Gazete bugün (18 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 18 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? SON DAKİKA TOKAT'TA OKULLAR TATİL Mİ? 18 Nisan Tokat'ta okullar tatil edildi mi? SON DAKİKA TOKAT ARTOVA'DA OKULLAR TATİL Mİ? 18 Nisan Artova'da okullar tatil edildi mi? Yeşilyurt'ta okullar tatil edildi mi? Tokat Yeşilyurt'ta okullar tatil mi edildi, neden? SON DAKİKA TOKAT SULUSARAY'DA OKULLAR TATİL Mİ? 18 Nisan Sulusaray'da okullar tatil edildi mi? SON DAKİKA 18 NİSAN AZ ÖNCE DEPREM Mİ OLDU? Tokat'ta en son depremler kaç şiddetinde oldu? Kandilli Rasathanesi ve AFAD deprem listesi! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 18 Nisan dün gece deprem mi oldu? Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title