Haberler

Çankırı'da Zincirleme Trafik Kazası: 2 Kişi Öldü, 16 Kişi Yaralandı

Güncelleme:

Çankırı'da D-100 karayolunda meydana gelen zincirleme trafik kazasında 2 kişi öldü, 6'sı ağır 16 kişi yaralandı.

Aksam saatlerinde başlayan kar yağışı sebebiyle Ilgaz Dağları'nda karayolu buzlandı. Buzlanan yolda 1 kamyon, 1 minibüs ve 5 otomobil birbirine girdi. Kaza Çankırı'nın Atkaracalar ilçesi yakınlarında meydana geldi. Kazada 2 kişi öldü, 6'sı ağır 16 kişi yaralandı.

6 KİŞİ ARAÇ İÇİNDE SIKIŞTI

Meydana gelen zincirleme trafik kazasında Amasya'dan Ankara'ya soğan taşıyan 05 EP 525 plakalı kamyonda bulunan sürücü ve muavini olay yerinde hayatını kaybetti. Kazaya karışan bir otomobilde bulunan 6 kişi araç içine sıkıştı.

DURUMLARI AĞIR

Olay yerine sevk edilen kurtarma ekipleri sıkışan 6 kişiyi çıkartarak hastaneye sevk etti. 6 kişinin durumlarının ağır olduğu öğrenildi. Minibüsteki yolculardan 10 kişide çeşitli yerlerinden yaralandı. Kaza sebebiyle Çankırı-Bolu karayolu 3.5 saat trafiğe trafiğe kapandı. Yolda kalan onlarca araç zor kış şartlarıyla mücadele etti. Trafik ekipleri zincirsiz araçların geçişine izin vermedi. Bölgede yoğun kar yağışı sürüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Atkaracalar Çankırı Ilgaz Yerel Güncel Haberler

500

Yorumlar (27)

Ant:

Bu uğursuz AKPyi ALLAH cezalan-diriyor. . .

14
35
yanıtYanıtla
bitirdinizülkeyi:

Akp Türkiye`ye her gün lanet saçmaya devam ediyor

11
18
yanıtYanıtla
KAMIL KALE:

KAR, YAGMUR, ÇAMUR DEMEDEN ÖNLERİNDEKİ ARACIN, AFEDERSİNİZ AMA KIÇINDA GİDİYORLAR.

25
2
yanıtYanıtla
AĞĞĞQOOO:

NE BİÇİM ÜLKE

17
10
yanıtYanıtla
burdurlu:

trafik kazası haberinde bile siyasi yorumlar!!. bu millete her türlü bela gelir, müstehaktır. ayıp yav. insanlığımız kalmamış hiç. dişi ağrıyor akp'' den biliyor. sen vatandaş olarak ne yapıyorsun kardeşim? yere çöp atar, belediye çalışmıyor der. vergi kaçırır hükümete kızar!

14
5
yanıtYanıtla
kürdo:

napak vaz mı geçek akp den

1
9
yanıtYanıtla
?:

ulan parti ne alaka

yanıt0
yanıt0
HASSS:

GECMİŞ OLSUN HEMSERİLERİME

10
0
yanıtYanıtla
sssssss:

yağış sebebiyle kaza olmuş akp ilene ilgisi var

7
2
yanıtYanıtla
GERCEKCI ŞABAN:

KARDESLERIM TAS DEVRINDEN BERI KABILELER KENDILERINI YÖNETSIN DIYE ICLERINDEN BIRILERINI REIS OLARAK SECERLER Dİ SIMDI ISE UZAY CAGINDAYIZ TÜRKIYEDE HUKUK VE DEMOKRASI GÖLGESINDE BIR SECIM YAPILMISTIR YÜZDE 54 GIBI BIR ORANLA SECIMI KAZANMISLARDIR BU ADAMLAR O KADAR COK ÜLKEYI ILERI GOTURDULERKI ALMANLAR BILE 2 DUNYA SAVASINDA ULKELERINI TOPARLAMALAR I 25 SENELERINI ALDI BIZIMKILER ISE BU 12 SENEDE MUAZZAM BIR EKONOMIK HAMLE YAPTILAR O YUZDEN ERDOGANI KÖPEK YERINE KOYDULAR ZAVALLILAR SUNU UNUTMAYIN HER Z MAN BBUYUK INSANLA UGRASILIR KUCUKLERLE KIMSE UGRASMAZ HER NEYSE KONUMUZA DONELIM BU ADAMLARIN YAPTIKLARI HAMLELERI ANLATMAMA GEREK YOK CUNKU BURDA ANLATMAGA KALKSAK SAYFALAR YETMEZ YINEDE UFAK BIR ORNEK VEREYIM HERKES SIKAYET EDDIYOR BENZIN PAHALI DIYE AMA ODEDIGIN VERGI SANA YOL OLARAK GERI DONUYOR

2
7
yanıtYanıtla
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title