Haberler

Çankırı'da Çiftçilere Market, Lokanta ve Konaklama İndirimi

Çankırı Ziraat Odası ile bir marketin arasında imzalanan protokol gereği Çankırı’daki çiftçilere market alışverişinde yüzde 5, düğün salonu, lokanta ve konaklamada ise yüzde 15 indirim yapıldı.

Çankırı Ziraat Odası ile bir marketin arasında imzalanan protokol gereği Çankırı'daki çiftçilere market alışverişinde yüzde 5, düğün salonu, lokanta ve konaklamada ise yüzde 15 indirim yapıldı.

Çankırı'da bir otelin toplantı salonunda düzenlenen protokol imza törenine Çankırı Ziraat Odası Başkanı ve Türkiye Ziraat Odaları Birliği Yönetim Kurulu Başkan Vekili Nejat Gamzeli, şirket yöneticisi Tuncay Koç, Ziraat Odası yönetim kurulu üyeleri ile çiftçiler katıldı.

Çankırı Ziraat Odası olarak çiftçinin hizmetinde projeler üretmeye devam ettiklerini ifade eden Çankırı Ziraat Odası Başkanı Nejat Gamzeli, geçtiğimiz dönemlerde bir akaryakıt istasyonuyla yaptıkları protokol ile çiftçilere indirimli akaryakıt imkanı sunduklarını hatırlattı.

Nejat Gamzeli, gelen talepler üzerine çiftçilerin market, lokanta ve konaklama giderlerini düşürmek için kentteki bir marketle anlaştıklarını anlattı.

Yapılan protokol gereği çiftçilere market alışverişinde yüzde 5, düğün salonu, lokanta ve konaklamada ise yüzde 15 indirim yapılacağını anlatan Gamzeli, anlaşmanın 1 yıllık süreyi kapsadığını vurguladı.

Protokolün imzalanmasının ardından çiftçilere indirim kartları dağıtıldı.

Çiftçiler, indirim kartlarıyla şirketin kentteki tüm otel, lokanta ve marketlerinden indirim alabilecek. - ÇANKIRI

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Çankırı Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title