Haberler

Çankırı Belediyesi'ne Ait Hayvan Ambulansı Hizmete Girdi

Çankırı Belediyesi tarafından hizmete sunulan Hayvan Ambulansında yaralı bir kaz yavrusu tedavi edildi.

Çankırı Belediyesi tarafından hizmete sunulan Hayvan Ambulansında yaralı bir kaz yavrusu tedavi edildi.

Geçtiğimiz haftalarda faaliyete geçen Çankırı Belediyesi Sokak Hayvanları ve Rehabilitasyon Aracı, hayvanların hayatlarını kurtarıyor. Vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan bir kaz yavrusu Çankırı Belediyesi ekipleri tarafından tedavi edildi.

Çankırı Merkez Cumhuriyet Mahallesi'nde bir vatandaşa ait olan kaz yavrusunun yaralığı olduğu ihbarı üzerine harekete geçen Belediye Hayvan Rehabilitasyon Merkezi ekipleri hayvan ambulansı ile birlikte kurtarma operasyonuna başladı. Sol bacağında ve sol kanadında kas ve deride kesik yarasından dolayı kanaması olan kaz yavrusuna belediye veteriner hekimi müdahale etti. Yavrunun bir kaz günlük olup, yaralanma nedeninin ise yumurtadan çıkması esnasında, yumurta kabuklarının sol bacağında ve sol kanadında kesiklerin oluşmasından kaynaklandığı belirtildi.

Yaralı hayvan, tedavisinin ardından sahibine teslim edildi. - ÇANKIRI

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title