Haberler

Bahçeli: Erdoğan, Anayasal Düzeni Yıkmaya Azmetmiştir

Güncelleme:

Geçtiğimiz günlerde seçim beyannamesini açıklayan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, meydanlara indi. Çankırı'da konuşan MHP Liderinin hedefinde Cumhurbaşkanı Erdoğan vardı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Çankırı mitinginde konuştu. Bahçeli, "Erdoğan Anayasa'nın kendisine çizdiği sınırları defalarca ihlal etmiştir. Erdoğan tarafsızlığını kaybetmiştir" dedi.

"SARAY MERKEZLİ İHANET SEANSLARI OLAĞANÜSTÜ ŞEKİLDE SIKLAŞMIŞTIR"

Bahçeli, "Erdoğan başkanlık sistemini kabullendirmek için var gücüyle uğraşmaktadır. Türlü kanunsuz yöntemlerden medet ummaktadır. Bu şahsiyetin akıl ve vicdan seviyesi tükenmiş, idrak ve izzet ufku kapanmıştır. Erdoğan alenen Türkiye'nin karşısına geçmiştir. Bizzat Anayasal yetkilerine dayanarak yine Anayasal düzeni yıkmaya azmetmiştir. Türkiye'nin başka bir formata, farklı bir eksene, sonu meçhul bir maceraya sürüklenmesi amacıyla saray merkezli ihanet seansları olağanüstü şekilde sıklaşmıştır" dedi.

"OY DİLENCİLİĞİNE SOYUNMAKTADIR"

Bahçeli, "Erdoğan PKK takviyeli başkanlık rüyasını gerçeğe dönüştürmek istemektedir. Yürürlükteki sistemi rafa kaldırmak için kılıktan kılığa girmekte, yalandan yalana koşmaktadır. Erdoğan Cumhurbaşkanı olmasına rağmen, AKP'nin fiili eşgenel başkanı gibi siyaset yapmaktadır. Düzmece açılışları, sanal temel atma törenlerini bahane ederek muhalefete çatmakta, başkanlık propagandası yapmaktadır. Erdoğan Anayasa'nın kendisine çizdiği sınırları defalarca ihlal etmiştir. Erdoğan tarafsızlığını kaybetmiştir. 'Ben milletin tarafındayım, her partiye eşit mesafedeyim, ama gönlümde de bir parti var' sözleriyle tükenmişliğini örtbas etmenin çabasındadır. Bu sözüyle bile AKP'yi işaret etmekte, oy dilenciliğine soyunmaktadır. Erdoğan 7 Haziran Milletvekilliği Genel Seçimi'ni başkanlık sistemine geçiş için basamak, kendi ifadesiyle istasyon olarak görmektedir. Bu cüret, bu pervasızlık, bu pişkinlik Türkiye'ye ağır yansıyacaktır" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Devlet Bahçeli Türkiye Çankırı Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (60)

eski akp li,:

o kadar akp ye oy verdiler cevrem bu sefer mhp diyor

26
8
yanıtYanıtla
mehmet:

BOB cu değil, yüzde yüz yerli güçlü kadrosu ile birlik ve beraberliğimizi inşa edecek Cumhuriyeti sağlam temellere oturtacak tek parti MHP dir

33
0
yanıtYanıtla
sahte imamMobil-ANDROID:

hadi ordan ak parti varken mhp nin hangi hizmetine oy verelim

3
28
yanıtYanıtla
BENCE DE:

BU SEÇİMDE MHP

27
2
yanıtYanıtla
BAHTI KARA ŞEHŞAMİL:

İNADINA MHP YİNE MHP

28
0
yanıtYanıtla
Mehmet:

Çivisi çıkan ülkemin onarılması MHP ye düşmüştür. MHP ülkenin sigortasıdır.

24
3
yanıtYanıtla
artık mhp:

valla bende oyumu mhp''ye verecem. . mhp çok akıllıca seçim stratejisi izliyor çok butuk süpriz yapabilir. . hem ekonomiden hemde vatanseverlikten bahsediyor projelerle geliyor bu sefer mhp patlama yapacak gibi

25
0
yanıtYanıtla
dadaşMobil-ANDROID:

bu sefer MHP diyoruz ailemiz olarak ..

21
4
yanıtYanıtla
BAHTI KARA ŞEHŞAMİL:

BEN 40YILDIR MHP LİYDİM AMA RAHMETLİ TÜRKEŞ VEFAT ETTİ BU PARTİDE YOK OLDU CHP NİN UŞAĞI DURUMUNA SOKTU BAHÇELİ ONUN İÇİN AK PARTİ DİYORUM

4
20
yanıtYanıtla
van:

püskevit cumhuryetinin lideri

7
16
yanıtYanıtla
Tüm 60 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title