Haberler

Çankaya Gesk Satrançta da Şampiyon

Çankaya Görme Engelliler Spor Kulübü Satranç Takımı, Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonu tarafından düzenlenen Türkiye Satranç Şampiyonası’nda birinci oldu.

Çankaya Görme Engelliler Spor Kulübü Satranç Takımı, Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonu tarafından düzenlenen Türkiye Satranç Şampiyonası'nda birinci oldu.

Çankaya Belediyesi Görme Engelliler Spor Kulübü (Çankaya GESK), futbol takımının şampiyonluk başarısından sonra Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonu tarafından Antalya'nın Manavgat ilçesinde düzenlenen Türkiye Satranç Şampiyonası'nda bir kez daha şampiyonluk sevinci yaşadı. Yıldızlar, gençler, kadınlar ve genel kategoride 600 sporcunun yarıştığı şampiyonaya Çankaya GESK bireysel ve takım halinde katıldı. Genel kategorinin üst kategorisinde yarışan ve daha önceki yıllarda 8 kez şampiyon olan Mümin Aksu, 9'uncu şampiyonluğunu yaşadı. Şampiyonada takım halinde ilk kez şampiyonluk elde eden Çankaya GESK'in ardından İstanbul Görme Engelliler Spor Kulübü ikinci, Mevlana Engelliler Spor Kulübü üçüncü oldu.

Çankaya Belediyesi'nin destekleriyle engelli bireylerin başarıdan başarıya koştuğunu belirten Çankaya GESK Başkanı Yusuf Sayyıdan, "Engelli arkadaşlarımız fırsat verildiğinde büyük başarılar kazandıklarını gördüler. Bu hem sosyal açıdan hem de bireysel olarak engelli arkadaşlarımızı motive ediyor. Çankaya Belediye Başkanımıza ve çalışma arkadaşlarına desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz" dedi. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Çankaya Belediyesi Manavgat Antalya Türkiye Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title