Haberler

Çankaya Evleri Yıl Sonu Sergileri Ziyaretçilerin Beğenisine Sunuldu

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, "Nasıl duruş, felsefe ve düşünce olarak Mustafa Kemal Atatürk'e layık olmamız gerekiyorsa, belediyecilikte hizmet ve proje olarak da O'na layık olmamız gerekiyor. Biz de, yeni projelerimiz ve hizmetlerimizle layık olmak için çok çalışıyoruz" dedi.

Çankaya Belediyesi'ne bağlı 'Çankaya Evleri'nde yıl sonu sergileri ziyaretçilerin beğenisine sunuluyor.

Çankaya Belediyesi'nin projelerinden Çankaya Evlerinde yıl sonu etkinlikleri devam ediyor. Yabancı dil, ahşap boyama, nakış, bilgisayar gibi birçok alanda yıl boyunca eğitim alan Çankayalıların emekleri yıl sonu sergileri ile vatandaşlarla buluşuyor. Çiğdem, Yüzüncüyıl ve Cebeci Çankaya Evlerinde düzenlenen yıl sonu sergi ve etkinliklerine Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, Başkan Yardımcısı Nafiz Kaya ile Çankaya Halk Eğitim Merkezi Müdürü Namık Kemal Yıldız da katıldı.

Etkinlikte konuşma yapan Taşdelen, Çankaya Halk Eğitim Merkezi ile güzel bir işbirliği yürüttüklerini ve çalışmaların artarak devam edeceğini söyledi. Kısa süre sonra bölgeye yapılacak 2 bin metrekarelik ikinci Çankaya Evi'nin müjdesini veren Taşdelen, Çansera'da yapılan Pony Park ve çocuk oyun alanı, pazar yerleri, yüzme havuzları, kültür merkezleri, kreşler, öğrenci yurdu ve yeni parklara ilişkin projeleri anlattı.

Törene katılan Çankaya Halk Eğitim Merkezi Müdürü Yıldız ise "Yeni beceriler kazandığınızı görmek bizleri çok mutlu ediyor. Açılan kurslar konusunda Belediye Başkanımızın büyük desteğini görüyoruz. Bundan sonra da işbirliğimiz sürecek" diyerek teşekkür etti.

Çiğdem ve Yüzüncüyıl Çankaya Evlerinde resim, yağlı boya, takı tasarım, dijital fotoğrafçılık ve örgü bölümünde eğitim alan vatandaşların el emeği göz nuru eserlerini inceleyen Taşdelen, kursiyerlerin modern dans ve halk oyunu gösterilerini izledi. Günün dikkat çeken olaylarından birisi de okuma-yazma kurslarında eğitim alan iki Çankayalının Başkan Taşdelen'e yazdıkları mektuplar oldu.

Cebeci Çankaya Evi'nde de çeşitli etkinliklerin gerçekleştiği sergiler de, okuma yazma kurslarından mezun olanlar şiirler okudu, sahneye çıkan çocuk saz ve gitar grubu ile modern dansçılar dans etti, işaret dili eğitimi alan bir grup genç ve öğretmenlerinin işaret diliyle seslendirdikleri 10. Yıl Marşı ise yoğun ilgiyle izlendi.

Etkinlikte konuşma yapan Taşdelen, seçimlerden önce Cebeci'ye yatırım ve hizmet sözü verdiklerini hatırlatarak, "Cebeci Çankaya Evi'nin açılışını yapalı sadece 8 ay oldu. Ama geldiğimiz noktada gördüklerim beni çok mutlu ediyor, gurur duyuyorum" dedi. Çankaya Mustafa Kemal'in ve Cumhuriyetin ilçesidir" dedi.

Taşdelen, "Nasıl duruş, felsefe ve düşünce olarak Mustafa Kemal Atatürk'e layık olmamız gerekiyorsa, belediyecilikte hizmet ve proje olarak da O'na layık olmamız gerekiyor. Biz de, yeni projelerimiz ve hizmetlerimizle layık olmak için çok çalışıyoruz" ifadesini kullandı.

Gösterilerden sonra tüm sergileri tek tek gezen Taşdelen, eserleri bulunan kursiyerlerle çalışmaları hakkında sohbet ederek fotoğraf çektirdi. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Kemal Atatürk Çankaya Belediyesi Alper Taşdelen Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title