Haberler

Çankaya'da Çifte Temel Atma Töreni

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, Çankayalılar için bir ilk olan yüzme havuzu ile Lozan Park’ın 3. ve 4. etaplarının temelini attı.

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, Çankayalılar için bir ilk olan yüzme havuzu ile Lozan Park'ın 3. ve 4. etaplarının temelini attı.

Temel atma törenine CHP Grup Başkanvekili Levent Gök, CHP Ankara Milletvekili Nihat Yeşil, CHP Ankara İl Başkan Vekili Rıfkı Güvener, CHP Çankaya İlçe Başkanı Selçuk Dereli, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Çankaya Belediye Başkan Yardımcıları, muhtarlar ve semt sakinleri katıldı. Törenin açılış konuşmasını yapan Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, seçimlerde verdikleri sözleri tek tek yerine getirdiklerini belirterek, Çankaya Belediyesi tarihindeki ilk havuzun temelini atmaktan mutluluk duyduklarını söyledi. Birlik Mahallesi'nin ardından Dikmen ve Çiğdem mahallelerinde de yüzme havuzu yapacaklarını ifade eden Taşdelen, "Çankaya'nın üç havuzu olacak. Çankaya'nın eksiklerini hızla tamamlıyoruz" dedi.

Lozan Park'ın 3. ve 4. etaplarının da tamamlanmasıyla 200 bin metrekareye yakın alana sahip bir parkı hizmete sunmuş olacaklarını belirten Taşdelen, "New York'ta Central Park, Londra'da Hyde Park neyse, Lozan Park da Ankara için o olacak. Vatandaşlar, kentin içinde olmalarına karşın sayfiye yerinde gibi hissedecekler" diye konuştu.

Sosyal demokrat belediyecilik anlayışları gereği, en değerli arsaları ranta değil halkın hizmetine açtıklarını vurgulayan Taşdelen, "CHP'li belediyeler olarak bizler insan ve doğa için çalışıyoruz. Bizler, doların değil ağacın yeşilini seviyoruz. Çankayamızı hak ettiği hizmet kalitesine taşımak üzere kreşler, parklar, kültür merkezleri, yüzme havuzları yapıyoruz. Atatürk'ün ebedi istirahatgahının olduğu bir ilçede, ona layık olmaya çalışıyoruz" şeklinde konuştu.

Kısa bir süre içinde Avrupa standartlarında olacak Atatürk Kültür Merkezi'nin de temelini atacaklarını ifade eden Taşdelen, merkezin sahne derinliği, akustik alt yapısı ve kapasitesi gibi özellikleriyle Çankaya'nın ilkleri arasında yer alacağını belirtti.

"Örnek belediye çalışmaları"

CHP Grup Başkanvekili Levent Gök, CHP'li belediyelerin örnek çalışmalar sergilediklerini vurgulayarak, Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen'e teşekkür etti.

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar ise, Çankaya'nın birbirinden güzel eserlere imza attığını belirterek, "Biz, Ankaralı tüm vatandaşlara kucak açıyoruz. Kaynaklarımızı halk yararına kullanıyor, kalıcı eserleri kente kazandırıyoruz" dedi.

Tören, semt muhtarı Kadriye Aras Keleş'in Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen'e çiçek vermesinin ardından temel atma butonuna basılmasıyla sona erdi. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Alper Taşdelen Levent Gök Lozan Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

21 Nisan hangi burç? 21 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 21 Nisan tarihi hangi burç olur? 24 Nisan Çarşamba 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 24 Nisan burç yorumları nedir? AKREP DOLUNAYI ne zaman? Akrep Dolunayı etkileri neler? Burçlara etkileri neler olacak? BURÇ YORUMLARI! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı kapalı mı, neden kapalı? Taksim Meydanı'nda 1 Mayıs kutlamaları yasak mı? Samsun Belediyesi hangi parti? Samsun Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne zaman görüşecekler? Buket Dereoğlu kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Buket Dereoğlu kaç yaşında, nereli? Buket Dereoğlu biyografisi! Sandık Kokusu kadrosuna hangi isim katıldı? Kadroya dahil olan isim kim? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik canlı yayında neden kavga etti? Kavganın sebebi ne? Borsa bugün kapalı mı? 24 Nisan Çarşamba bugün borsa açık mı, saat kaçta açılacak? Semih Kılıçsoy, Fenerbahçe derbisinde oynayacak mı? Semih'in sakatlığı bitti mi? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun yüksek lisansı sahte çıktı! Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Yüksek lisansı sahte mi çıktı? Erinç Sağkan kimdir? Halk Tv konuğu Erinç Sağkan kaç yaşında, nereli? Erinç Sağkan biyografisi! Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Elif Aslı Yıldız kaç yaşında, nereli? Hıdırellez nedir? Hıdırellez günü ne yapılır? Hıdırellez kutlamak günah mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title