Haberler

Çankaya Çalışıyor, Merdivenli Yollar Tamamlanıyor

Çankaya Belediyesi, ilçenin yüksek ve eğimli bölgelerinde merdivenli yol yapımını hızlandırdı.

Çankaya Belediyesi, ilçenin yüksek ve eğimli bölgelerinde merdivenli yol yapımını hızlandırdı. Aynı anda birden çok mahallede yapılan çalışmalarla, andezit basamaklı, korkuluklu merdivenli yollar bir bir tamamlanıyor.

Çankaya Belediyesi ekipleri, ilçenin yüksek rakımlı ve eğimli bölgelerinde vatandaşların rahat yürüyebilmeleri için kolaylık sağlayan merdivenli yol yapımına ara vermeden devam ediyor. Yaz aylarıyla birlikte imalat dönemine başlayan ve çalışmalarını hızlandıran ekipler, aynı anda birden çok mahallede tam kaplama asfalt, renkli-desenli asfalt kaldırım, bordür ve merdivenli yol çalışmalarını tamamlıyor.

Son olarak Dikmen bölgesindeki Ata ve Huzur Mahallerinde yürüttüğü çalışmayla merdivenleri andezitle kaplayan Belediye, merdiven korkuluklarını da kromaj malzemeden yaparak hem sağlamlık hem de estetik güzelliği bir arada sağlıyor.

2015 yılını 22 bin metrekarelik merdivenli yolu tamamlayarak rekorla kapatan Çankaya Belediyesi, bu yıl 17 bin metrekare andezit merdiven kaplama ve 15 bin metretül andezit merdiven döşeme çalışması yapacak. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Çankaya Belediyesi Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title