Haberler

Çankaya Belediyesinden 'Mutluluk Hepimizin Hakkı' Gezileri

Çankaya Belediyesi ilçede yaşayan vatandaşları kültür gezileri ile Türkiye’nin sosyal, tarihi ve kültürel yerlerine götürmeye başladı.

Çankaya Belediyesi ilçede yaşayan vatandaşları kültür gezileri ile Türkiye'nin sosyal, tarihi ve kültürel yerlerine götürmeye başladı. Belediye Başkanı Alper Taşdelen, "Ülkemizi tanımak, farklı yerler görmek her vatandaşımızın hakkı. 20 bin vatandaşımızı Eskişehir, Konya, Amasra ve Kapadokya'da ağırlayacağız" dedi.

Çankaya Belediyesi ilçede yaşayan vatandaşları, 'Mutluluk Hepimizin Hakkı' sloganıyla Türkiye'nin sosyal, tarihi ve kültürel yerlerine gezi düzenlemeye başladı. Çankayalılar, yaz ayları boyunca sürecek gezilerde Konya, Eskişehir, Amasra ve Kapadokya'da kalpten gelen bir yolculuğa çıkacak. Kültür gezilerine ilk olarak Gönüllerin Şehri Konya ile başlandı. Vatandaşın yeni yerler görmesi için başlatılan kültür gezileri belli aralıklarla yaz ayı sonuna kadar devam edecek. Yolculuk boyunca vatandaşların kahvaltı, öğle ve akşam yemeklerinin belediye tarafından ücretsiz olarak karşılanacağı kültür gezilerinden, 7'den 70'e her Çankayalı faydalanabilecek.

Bir ilki daha başlatmış olmanın mutluluğunu yaşadığını dile getiren Belediye Başkanı Alper Taşdelen, "İmkanı olmayan vatandaşlarımız için Türkiye'nin farklı yerlerini görmeleri amacıyla kültür gezilerine başladık. Bu yıl 20 bin vatandaşımızı Konya, Eskişehir, Amasra ve Kapadokya'da ağırlayacağız. Halkımızın mutluluğu bizim de mutluluğumuz. Mutluluk hepimizin hakkı" diye konuştu.

İlk olarak Korkutreis Mahallesi sakinlerinin yararlandığı Konya gezisinde vatandaşlar uzman rehber eşliğinde Mevlana Müzesi, Şems-i Tebrizi Türbesi ve Camii, İstiklal Harbi Şehitleri, Alaaddin Camii, İplikçi Camii ve Meram Bağı'nda manevi ve kültürel bir yolculuğa çıkma imkanına kavuştu.

Korkutreis Mahallesi'nde 25 seneden bu yana ikamet eden ve Konya'ya ikinci kez geldiğini belirten 54 yaşındaki Hüseyin Atasayar, Konya gezisinin kendisini çok mutlu ettiğini söyledi. Kültür gezisine eşiyle birlikte katılan Atasayar, "Belediyemiz bizi düşünmüş ve bizlere böyle bir imkan sunmuş. Başta Belediye Başkanımız Alper Taşdelen olmak üzere tüm arkadaşlara teşekkür etmek isterim" dedi. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Çankaya Belediyesi Alper Taşdelen Türkiye Konya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
title