Haberler

Çankaya Belediye Başkanı Taşdelen Yenilenen Okulları Ziyaret Etti

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, öğrencilere, "Eşit yurttaşlık temelinde cumhuriyeti kurmuş olan Atatürk’ün yolundan yürürseniz asla aldanmazsınız, asla sizi kimse kandıramaz" dedi.

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, öğrencilere, "Eşit yurttaşlık temelinde cumhuriyeti kurmuş olan Atatürk'ün yolundan yürürseniz asla aldanmazsınız, asla sizi kimse kandıramaz" dedi.

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, Çankaya Belediyesi tarafından yenilenerek 2016-2017 eğitim yılına hazır hale getirilen okulları ziyaret ediyor. Taşdelen, Leyla Turgut Anadolu Lisesi, Avni Akyol İlkokulu ve Kezban Mercan Anaokulu'na ziyarette bulundu. Leyla Turgut Anadolu Lisesi'nde öğrencilere hitap eden Alper Taşdelen, önceki yıl 70, bu yaz tatili döneminde ise 88 okulun tadilatlarının yapıldığını belirtti. Boya, okul duvarı, spor alanları ve spor aletlerinin yenilenmesi gibi birçok konuda ihtiyaçların giderildiğini ifade eden Taşdelen, çalışmaların devam edeceğini ve Çankaya'da fiziki şartları kötü okul kalmayacağını söyledi. Taşdelen konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Çankaya Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu bir ilçe. Bu nedenle Çankaya'da ne varsa O'na layık olmak zorunda. Bunun başında da okullarımız geliyor. Bu okullarda Atatürk'ün aydınlık yolundan yürüyecek nesiller yetişmek zorunda."

Atatürk'ün "Hayatta en hakiki mürşit ilimdir" sözüne vurgu yapan Taşdelen, hayatta yanılmamak ve doğru kararlar verebilmek için bilimi ve aklı rehber almak gerektiğini belirtti. Taşdelen, "Eşit yurttaşlık temelinde cumhuriyeti kurmuş olan Atatürk'ün yolundan yürürseniz asla aldanmazsınız, asla sizi kimse kandıramaz" diye konuştu.

Daha sonra Avni Akyol İlkokulu ve Kezban Mercan Anaokulu'na ziyarette bulunan Taşdelen, öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi. Çocukların büyük coşku ile karşıladığı Taşdelen'e minik bir öğrenci teşekkür plaketi ve çiçek sundu. Taşdelen, ilkokulda girdiği sınıflarda öğrencilere Çankaya Belediyesi'nce özel olarak hazırlanan bilim, sanat ve edebiyat alanında ölümsüzleşmiş insanların hayatlarını anlatan 'Tükenmez Hayatlar' kitap serisinden armağan etti.

Kezban Mercan Anaokulu'nda okul öncesi eğitim gören miniklerin oyunlarına da katılan Taşdelen, birlikte şarkılar söylediği çocuklarla bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Kemal Atatürk Çankaya Belediyesi Alper Taşdelen Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, mesleği ne? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 23 Nisan Salı? Kalkınma Yolu Projesi nedir, nereden geçiyor? Sivasspor'un penaltısı doğru mu? Hakem yorumları ne diyor? (Sivasspor - Fenerbahçe)
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title