Haberler

Çankaya Belediye Başkanı Taşdelen, Taksi ve Dolmuş Duraklarında Çalışan Esnafın Sorunlarını Dinledi

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, Oran Mahallesi’nde bulunan taksi ve dolmuş duraklarında çalışan şoför esnafını ziyaret ederek sorunları dinledi.

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, Oran Mahallesi'nde bulunan taksi ve dolmuş duraklarında çalışan şoför esnafını ziyaret ederek sorunları dinledi.

Çankaya Belediye Başkanı Taşdelen, son olarak taksi ve dolmuş şoförleriyle bir araya geldi. Oran Mahallesi'nde "Bülent Ecevit" ve "Oran Barış" parklarının açılışını yapan Taşdelen, daha sonra bölgede bulunan Oran Taksi Durağı'nı ardından da dolmuş durağını ziyaret etti. Ziyarete, CHP Çankaya İlçe Başkanı Selçuk Dereli de eşlik etti. Taşdelen'in ziyaretinden memnuniyet duyduğunu belirten şoförler, Belediye Başkanı'na çay ikram ederek bir süre sohbet etme imkanı buldu. Duraklarının ihtiyaçlarını dile getiren şoförler, mahallelerine yapılan yeni parkların bölgeye yeni bir soluk kazandıracağını belirterek Taşdelen'e teşekkür etti. İlçedeki taksi duraklarının yenilendiğini belirten Taşdelen, "Çankaya'da esnaflarımıza büyük bir değer veriyor, onların sıkıntılarını gidermek için çalışıyoruz. Sık sık gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerimizde bize iletilen eksiklikleri de en kısa sürede gideriyoruz" dedi. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Alper Taşdelen Bülent Ecevit Çankaya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title