Haberler

Çankaya Ailesinden Aşure Hayrı

Manisa’nın Salihli ilçesinde bir dönem AK Parti İlçe Başkanı olarak görev yapan iş adamı Alper Daniş Çankaya, muharrem ayı münasebetiyle aşure hayrı düzenledi.

Manisa'nın Salihli ilçesinde bir dönem AK Parti İlçe Başkanı olarak görev yapan iş adamı Alper Daniş Çankaya, muharrem ayı münasebetiyle aşure hayrı düzenledi.

Bin 500 kişiye aşure ikram edilen etkinliğe, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişimini araştırmak amacıyla kurulan Meclis Araştırma Komisyonu'nun Başkan Vekili ve AK Parti Manisa Milletvekili ve Komisyon Başkan Vekili Selçuk Özdağ da katıldı.

Aşure hayrı nedeniyle bir konuşma yapan Özdağ "Alper Daniş Çankaya, daha önce partimizde ilçe başkanlığı görevinde bulundu. Kendisi ile 2015 seçimleri öncesinde tanışmıştım. Gölmarmara ilçesindeki bir fabrikanın ruhsatı konusunda vesile olmamı istemişti. 6 milyon dolara yapılmış olan bu fabrika şuanda 30 milyon dolarlık ihracat yapıyor ve 100'e yakın kişi çalışıyor. Bu fabrika konusunda oldukça büyük zorluklar yaşamışlardı. Eğer devreye girmemiş olsaydık bu fabrika çalışır hale gelemezdi. Alper Daniş Çankaya ile o dönemden tanışıyoruz. Bugünde bizim için kutsal aylardan biri olan Muharrem ayı münasebetiyle bir araya gelmiş bulunuyoruz. Allah birlik ve beraberliğimizi arttırsın. Alper Daniş Çankaya kardeşime çok teşekkür ediyorum" dedi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

AK Parti Salihli Çankaya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title