Haberler

Canikli, Giresunspor Kulübü'nü Ziyaret Etti

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli'nin kulüp binası önünde karşılanması- Bakan Canikli'nin açıklaması Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli'nin kulüp binası önünde karşılanmasıBakan Canikli'nin açıklaması Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli, PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor Kulübü'nü ziyaret etti.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli'nin kulüp binası önünde karşılanması- Bakan Canikli'nin açıklaması Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli'nin kulüp binası önünde karşılanmasıBakan Canikli'nin açıklaması Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli, PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor Kulübü'nü ziyaret etti.Kulüp binası önünde yöneticiler ve futbolcular tarafından karşılanan Canikli, bir süre kendileri ile sohbet etti.Bakan Canikli, gazetecilere yaptığı açıklamada, Giresunspor'un PTT 1. Lig'de bu sezon önemli başarı yakaladığını belirterek, bundan dolayı yönetim kurulu, teknik heyet ve futbolculara teşekkür etti.Giresunspor'un, Giresun'un yüzünü güldürdüğünü ve Giresunluları mutlu ettiğini ifade eden Canikli, "Canla, başla güzel mücadele verdiler. Her maçta, yenildiğimiz maçlar dahil olmak üzere hepsinde iyi oynadınız. Sonuç itibariyle herkesi tebrik ediyorum" dedi.Canikli, kulübün başarılı bir yönetime sahip olduğunu vurgulayarak, şöyle konuştu: "Gelecek sezon için de mevcut yönetimin göreve devam etmesinden yanayız. Giresunspor'da başkan problemi bulunmuyor. Başkanımız da, yönetim de yerinde, olmaya da devam edecek. Biz, Giresunspor'da Mustafa başkan ile yürümeye devam edeceğiz. Borç azalıyor, sportif başarı yakalanıyor, kulüp iyi yönetiliyor. Böyle bir ortamda başkan değiştirilir mi?"Canikli, Bugüne kadar olduğu gibi kulübe gerekli katkıyı sunmaya devam edeceklerinin altını çizen Bakan Canikli, şöyle konuştu: "Önümüzdeki dönem mutlaka şampiyon olalım, ona göre bir takım kuralım, bütçe hazırlayalım gibi politikanın da henüz erken olduğunu düşünüyorum. Takım oraya gidiyorsa da arkasından çekecek halimiz de yok. Ondan önce biraz daha yapılacaklar var. Takım burada biraz daha tahkim edilmeli. Alt yapının güçlendirilmesi, futbolcu sayısının güçlendirilmesi lazım. Kalıcı gelir imkanları ve borcun sıfırlanması gerekiyor. Bir de Çotanak Arena Stadı'nın tamamlanması lazım. Kalıcı gelir için bazı çalışmalarımız var. Sabit gelir çok önemli. Taşıma suyla bu işler yürümez. Çotanak arenada 40 loca yapılacak. Yine alt tarafında işyerlerinden sabit gelirler sağlanacak. Borcu olmayan Giresunspor çok daha özgür olacaktır. Zaten kendiliğinden başarı gelir. Kaynaklar sağlam, borcun olmadığı bir ortamda şampiyon olmak çok daha kolay" Giresunspor Kulüp Başkanı Mustafa Bozbağ ise, yaptığı açıklamada, Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli'ye ziyaretinden dolayı teşekkür etti.

Kaynak: AA / Güncel

Nurettin Canikli Giresunspor Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Galatasaray'ın Adana Demirspor kamp kadrosu! Kadroda kimler var? Hudutsuz Sevda nerede çekiliyor? Hudutsuz Sevda setleri nerede?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title