Haberler

Canikli: "Ekonomik Büyüklüğe ve Zenginliğe Ulaştık"

Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, “1978 yılında ülkemiz bir tanker petrol alamaz durumdaydı.

Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, "1978 yılında ülkemiz bir tanker petrol alamaz durumdaydı. En temel ihtiyaçlarımızı bile karşılayamaz durumdayken, ekonomik büyüklüğe ve zenginliğe ulaşan bir Türkiye haline geldik" dedi.

Bir dizi ziyaret ve toplantılar için Samsun'a gelen Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, Büyük Cami'de cuma namazını kıldıktan sonra Alucralılar Derneği'ni ziyaret ederek hemşerileriyle bir araya geldi. Canikli'ye ziyaretinde Samsun Valisi İbrahim Şahin, AK Parti Samsun Milletvekilleri Fuat Köktaş, Ahmet Demircan, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel ve İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok eşlik etti.

Alucralı hemşerileriyle gündem değerlendirmesi yapan Nurettin Canikli, Alucra'ya yapılan hizmetler hakkında bilgi verdi. Türkiye'nin 14 yılda kendisini üçe katladığının altını çizen Canikli, "Milli gelir olarak bir olan Türkiye 3 oldu. Türkiye her yönüyle gelişti. Bu kadar hızlı bir değişim dünyanın hiçbir ülkesinde yoktur. Bu büyük bir başarı idaresidir ve milletimizin iradesiyle kazanılmış bir başarıdır. Geçmişte Türkiye çok zor dönemlerden geçti. 1978 yılında ülkemiz bir tanker petrol alamaz durumdaydı. En temel ihtiyaçlarımızı bile karşılayamaz durumdayken, ekonomik büyüklüğe ve zenginliğe ulaşan bir Türkiye haline geldik" diye konuştu. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Nurettin Canikli AK Parti Türkiye Samsun Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title