Haberler

Canik Ünye Gazeteciler Derneği Ziyaretleri

Canik Ünye Gazeteciler Derneği Başkanı Ali Öztürk ve Yönetim Kurulu üyeleri, Ünye Kaymakamı Mustafa Demir ve Ünye Belediye Bakanı Ahmet Çamyar’ı ziyaret ederek yeni kurulan derneği tanıttı.

Canik Ünye Gazeteciler Derneği Başkanı Ali Öztürk ve Yönetim Kurulu üyeleri, Ünye Kaymakamı Mustafa Demir ve Ünye Belediye Bakanı Ahmet Çamyar'ı ziyaret ederek yeni kurulan derneği tanıttı.

Ünye'nin 156. derneği olarak Gazeteci Ali Öztürk Başkanlığında kurulan Canik Ünye Gazeteciler Derneği (CÜGD) yöneticileri, ilk olarak Ünye Kaymakamı Mustafa Demir'i, sonra da Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar'ı ziyaret etti.

Ünye'de gazeteciliğin itibarını ve geleceğini kazandırmak için yola çıktıklarını vurgulayan Öztürk, "Bu yolda sizlerle birlikte olmak, sizlerle yardımlaşarak ve daha güçlenerek gazeteciliğe hak ettiği değeri kazandırmak, gazeteciliğin büyümesini sağlamak için yola çıktık" dedi.

Gazetecilik mesleğinin kamu yararına yapılan bir hizmet olduğunu vurgulayan Ali Öztürk, kamu kurum ve kuruluşlarından basın olarak bilgi alınması noktasında destek istedi.

Ünye'de 3 yıldır görev yaptığını hatırlatan Ünye Kaymakamı Mustafa Demir, "Çok güzel işler yapıyorsunuz, çok güzel yazılar yazıyorsunuz. Benim arzum bu güzellikleri her yere yayabilmek. Basın camiasında yeni soluk, yeni bir nefessiniz, sizleri tebrik ediyorum, başarılarınızın katlanarak devam etmesini diliyorum" dedi.

Demir, kurum amirleri ile gerçekleştirdikleri toplantılarda basınla her türlü bilgiyi paylaşılması noktasına talimat verdiğini, MOBESE görüntüleri ile ilgili olarak ise gerekli talimatı vererek görüntülerin basın ile paylaşılacağının sözlerine ekledi.

Canik Ünye Gazeteciler Derneği Başkanı Ali Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri daha sonra Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar'ı ziyaret etti.

Çamyar, yeni kurulan derneği tebrik ederek şunları söyledi:

"Ünye'mizde gazetecilik mesleği birçok büyük ilde olmadığı kadar ön planda tutulmaya devam etmekte. Bir taraftan insanları bilgilendirirken, öte yandan da insanları bilinçlendirmek gibi önemli fonksiyonu da icra etmekte. Yeni oluşumuzun Ünye'mize hayırlı olsun. Mutlaka fikir fikirden üstündür. Biz bu güzel kente güzel hizmetler bırakmak için gece-gündüz mücadele ediyoruz. Sizde yapılanları halkımız ile paylaşmak, onlara yol çizmek, 4. kuvvet olarak varlığınız sürdürüyorsunuz. Ünye'de seviyeli, ilkeli ve tarafsız yayın sürdürdünüz. Biz her zaman Ünye'de Ünye için basınla birlikte kol kola hizmet edeceğiz." - Ordu

Kaynak: AA / Yerel

Mustafa Demir Ali Öztürk Canik Ünye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title