Haberler

Canik'te '28 Şubat' Anlatılacak

Canik Belediyesi, önemli gazeteci ve yazarları 25 Şubat Perşembe günü (yarın) saat 18.00’de Canik Kültür Merkezi’nde "Yeni Türkiye Yolunda 07-28 Şubat Süreci" konulu konferansta buluşturuyor.

Canik Belediyesi, önemli gazeteci ve yazarları 25 Şubat Perşembe günü (yarın) saat 18.00'de Canik Kültür Merkezi'nde "Yeni Türkiye Yolunda 07- 28 Şubat Süreci" konulu konferansta buluşturuyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakan Ahmet Davutoğlu'na yeni Anayasa ve başkanlık sistemi sürecinde katkı sağlamak amacıyla düzenlenen konferanslar serisinin üçüncüsünde Siyasetçi-Yazar Savcı Sayan, Ülke TV Genel Yayın Yönetmeni ve Gazeteci-Yazar Hasan Öztürk, Güneş Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni ve Gazeteci-Yazar Turgay Güler, Yeni Şafak Gazetesi'nden Gazeteci-Yazar Y. Ziya Cömert ile Star Gazetesi'nden Gazeteci-Yazar Ahmet Kekeç 07- 28 Şubat Süreci'ni Samsunlulara anlatacak.

"HALKIMIZ GERÇEKLERİ BİLMELİDİR"

Canik Belediyesi olarak şehrin gelişiminin yanında, ülkenin ve milletin geleceğinde de kendilerini sorumlu gördüklerini ifade eden Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "Ülkemizin yakın geçmişinde birlikte yaşadığımız darbe ve darbe girişimleri ile gerçekleri milletimiz bilmek zorundadır. Canik Belediyesi olarak darbeci zihniyetin ülkeye verdikleri ve hala da vermek istedikleri zararı toplumla paylaşıyoruz. Oldukça verimli bir konferansa daha imza atacağımızı düşünüyorum. Tüm vatandaşlarımızı 25 Şubat Perşembe günü saat 18.00'da Canik Kültür Merkezi'nde düzenleyeceğimiz 'Yeni Türkiye Yolunda 07- 28 Şubat Süreci' konulu konferansımıza bekliyorum" dedi.

"MEVCUT ANAYASA MİYADINI DOLDURDU"

Türkiye'nin üzerindeki anayasa gömleği ile parlamenter sistem gömleğinin dar geldiğini ifade eden Başkan Osman Genç, "Mevcut anayasa ve sistemle Türkiye, Recep Tayyip Erdoğan gibi güçlü bir liderle başarabileceklerinin maksimumunu başarmıştır. Bugün başkanlık sistemi olsaydı yaşadığımız operasyon ve darbeler olmazdı. Hükümeti düşürmek için kimse böyle 28 Şubat, 17 ve 25 Aralık gibi operasyonlar yapamazdı. Yani diğer bir ifadeyle yeni Anayasa ve başkanlık sistemi ile millet özne, devlet nesne olacaktır. Ülkenin ve dünyanın hızlı gelişmesi sonucunda yeni Türkiye'ye yakışacak milli bir anayasa ve milli bir sisteme ihtiyaç var" diye konuştu.

KONFERANSLAR SERİSİ SÜRECEK

Düzenledikleri konferansların Yeni Türkiye Yolunda Yeni Anayasa ve Başkanlık Sistemi süreçlerine katkı sağladığını da dile getiren Başkan Genç, şunları söyledi: "Belediye olarak düzenlediğimiz Yeni Türkiye Yolunda Konferanslar Serisi kapsamında daha önce AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk Yeni Türkiye Yolunda Başkanlık Sistemi'ni, AK Parti MKYK Üyesi ve TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop da Yeni Türkiye Yolunda Yeni Anayasa'yı anlatmıştı. Şimdi ise değerli gazeteci ve yazarlarımız 7-28 Şubat Süreci'ni anlatacak. Yeni Anayasa ve Başkanlık Sistemi gerçekleşene kadar konferanslar serimiz devam edecek." - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

28 Şubat Türkiye Canik Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title