Haberler

Canik Muhtarlar Derneği Binası Tamamlanıyor

Canik Belediyesi tarafından yaptırılan Muhtarlar Derneği binası bitme aşamasına geldi.

Canik Belediyesi tarafından yaptırılan Muhtarlar Derneği binası bitme aşamasına geldi. Son rötuşları yapılan bina tamamlandığında Canikli muhtarlar tek çatı altında toplanacak.

Eski Sanayi Sitesi, Irmak Karakolu yanında yapılan Canik Muhtarlar Derneği binası tamamlanıyor. Toplam iki kat olarak planlanan ve 254 metrekare büyüklüğünde olan Canik Muhtarlar Derneği binasında 2 adet oda, bekleme salonu, 60 kişilik toplantı salonu mutfak bulunuyor. Bina tamamlandığında Canikli muhtarlar kendilerini bir araya getirecek sağlıklı bir binaya kavuşacak.

Canik'te vatandaşlar, muhtarlar ve STK'larla bir aile olduklarına işaret eden Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "Hayata geçirdiğimiz onlarca projeyi önce halkımızın desteğiyle, sonrasında ise kamu kurum kuruluşları, dernekler ve sivil toplumlarıyla birlikte hareket ederek, ortak akılla yaptık. Bizim için muhtarlarımız her zaman önemli olmuştur. Onlar bizimle halkımız arasında çok değerli bir köprüdür. Bu nedenle muhtarlarımıza böyle bir bina kazandırıyor olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz" dedi.

Bu çağda bilgiyi yönetemeyenlerin kaybolmaya mahkum olduğunu ifade eden Genç, "İçinde bulunduğumuz 21. yüzyıl bilgi çağı. Muhtarlarımızla birlikte halkımıza daha iyi hizmet verebilmek için muhtarlık binaları yaptık. Muhtarlarımızı dağıttığımız laptoplarla teknolojiyle buluşturduk. Ayrıca belediyemizde kapılarımız halkımıza ve muhtarlarımıza 10 yıldır sonuna kadar açık oldu. Bundan sonra da halkımız ve muhtarlarımızla aramızda kapı olmayacak. Halkımıza hizmet etme noktasında muhtarlarımız çok önemli. Bu nedenle yaptığımız Canik Muhtarlar Derneği binamız muhtarlarımıza ve halkımıza hayırlı olsun" şeklinde konuştu. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Osman Genç Canik Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title