Haberler

Canik Kent Konseyi'nden Aynı Anda İki Kurs

Canik Kent Konseyi, daha önce düzenlediği ve büyük ses getiren ‘Engelliler Gözüyle Samsun Fotoğrafçılık Kursu’nun ardından kurs çalışmalarını sürdürüyor.

Canik Kent Konseyi, daha önce düzenlediği ve büyük ses getiren 'Engelliler Gözüyle Samsun Fotoğrafçılık Kursu'nun ardından kurs çalışmalarını sürdürüyor. Kurslar kapsamında biri engelli çocuklar olmak üzere iki ayrı grup fotoğrafçılık sanatını öğreniyor.

Büyük ilgi gören ve ses getiren 'Engelliler Gözüyle Samsun' fotoğrafçılık kursunu başarıyla tamamlayan Canik Kent Konseyi, fotoğrafçılık kurslarını devam ettiriyor. Canik Kent Konseyi, şimdi de Canik Halk Eğitim Merkezi işbirliğiyle iki ayrı kurs düzenliyor. Canik Kültür Merkezi'nde devam eden kurs kapsamında 25 kursiyer uzmandan fotoğrafçılığın inceliklerini öğrenirken, farklı grupta ise Sevgi Seli Özel Rehabilitasyon Merkezi'ne bağlı 15 engelli kursiyer yaşadıkları şehri kendi gözleriyle yansıtmak üzere fotoğrafçılık kursu alıyor.

ENGELLİ ÇOCUKLAR SANAT ÖĞRENİYOR

İki farklı grupta verilen fotoğrafçılık dersleri kapsamında kursiyerler Canik Kültür Merkezi'nde aldıkları eğitimlerin yanı sıra Samsun'un çeşitli noktalarında çekimler yaparak teorik eğitimleri sahada pekiştiriyor. Engelli çocuklara sanat sevgisini aşılamayı ve öz güvenlerini ortaya koymalarını sağlamayı amaçladıklarını belirten Canik Kent Konseyi Genel Sekreteri Reşat Kılınçarslan, "Fotoğrafçılık kurslarımıza katılan engelli çocuklarımız dışarıda yapılan çekimlerle hem aktif bir çalışmanın içerisine dahil olarak kendilerini geliştiriyor. Oldukça faydalı olduğuna inandığım bu kurslarımız bundan sonra da devam edecektir" dedi. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Samsun Canik Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title