Haberler

Canik Belediye Başkanı Genç'e Ziyaret

AK Parti Canik Gençlik Kolları Başkanı Serkan Asma ve Yönetim Kurulu üyeleri, Canik Belediye Başkanı Osman Genç'i ziyaret etti.

AK Parti Canik Gençlik Kolları Başkanı Serkan Asma ve Yönetim Kurulu üyeleri, Canik Belediye Başkanı Osman Genç'i ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Genç, AK Parti'nin, gençliğin dinamizmini harekete geçiren ve gençlerin ufkundan beslenen bir parti olduğunu söyledi.

Her alanda gençlere önem verildiğini ifade eden Başkan Genç, "Partimiz özellikle siyasette gençlerin önünü açmaktadır. Siyasette gençlere yer vermek, ustalığın şiarlarındandır sözü bunun en güzel göstergesidir. Gençler, bu dava size emanet, bu emaneti her ne suretle olursa olsun dalgalandırmaya, yüceltmeye, yükseltmeye devam edin" dedi.

AK Parti döneminde seçme ve seçilme yaşının 30'dan 25'e indirildiğini de hatırlatan Genç, "Cumhurbaşkanımız ve başbakanımızın seçme ve seçilme yaşının 18'e indirilmesi yönünde çalışma ve kanaatleri var. Bu kamuoyu tarafından da bilinmekte. Bu adımın atılmasıyla gençlerimiz parlamentoda yerini alacak ve ülkemizin geleceğine yön verecek. Bu gerçekten çok önemli bir adım. AK Parti, ülkenin dinamik kuşağı gençleri çok önemsiyor" diye konuştu. - Samsun

Kaynak: Anadolu Ajansı- AkHaber.com / Güncel

Osman Genç Ak Parti Canik Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title