Haberler

Cani Koca, Eşini Öldürüp Sandık İçinde Ormanlık Alana Atmış

Güncelleme:

Tokat'ta 4 aydır kayıp olarak aranan 1 çocuk annesi 30 yaşındaki Yasemin Doğan'ın eşi Faruk Doğan tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı. Doğan, eşini öldürüp sandık içinde ormana atmış.

Tokat'ta kan donduran cinayetin ayrıntıları ortaya çıktı. 4 aydır kayıp olarak aranan 1 çocuk annesi 30 yaşındaki Yasemin Doğan eşi Faruk Doğan tarafından öldürülmüş. Suçunu itiraf eden eşin verdiği bilgiler doğrultusunda talihsiz kadının kemikleri ormanlık alanda bulundu.

EŞİNİ ÖLDÜRDÜĞÜNÜ İTİRAF ETTİ

Tokat'ta Karşıyaka Mahallesi'nde oturan evli ve bir çok annesi Yasemin Doğan, geçtiğimiz Ağustos ayında kaybolunca eşi Faruk Doğan ve yakınları polise başvurdu. İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri bunun üzerine çalışma başlattı. Ancak yapılan çalışmalar kapsamında genç kadının izine rastlanmadı. Araştırmalarını yoğunlaştıran ekipler, Yasemin Doğan'ın, serbest geçici işlerde çalışan eşi Faruk Doğan'ı teknik takibe aldı. Takip sonucunda gözaltına alınarak sorgulanan Faruk Doğan eşini öldürdüğü itiraf etti.

AV TÜFEĞİYLE ÖLDÜRÜP SANDIĞA KOYMUŞ

Eşini av tüfeğiyle kendi evinde öldürdüğü daha sonra ise merkeze bağlı Kızılöz köyü, Erenler mezrası ormanlık alanda cesedi sandık içerisine koyarak attığını söyledi. Ciayetin ailevi bir mesele yüzünden işlendiği belirtilirken, detayı hakkında bilgi verilmedi. Bunun üzerine Asayiş Şube Müdürlüğü, Cinayet Bürosu ekipleri dün gece, Faruk Doğan'ın söylediği ormanlık alana giderek Cumhuriyet Savcısı gözetiminde arama yaptı.

KEMİK PARÇALARI BULUNDU

Yapılan aramada sandık içerisinde Yasemin Doğan'a ait olduğu öne sürülen bazı kemik parçaları bulundu. Gece karanlığı dolayısıyla arama çalışmalarına sabah saatlerinde yeniden başlayan ekipler yaklaşık 2 kilometrelik alanda genç kadına ait parçalar bulundu. Bölgededeki yabani hayvanlardan ötürü genç kadının cesedinin parçalara ayrılarak geniş bir alana yayıldığı iddia edildi.


Dün gece sağlık kontrolü için Tokat Devlet Hastanesi'ne getirilen Faruk Doğan 'Eşinizi niçin öldürdünüz' sorusuna cevap vermedi. Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Faruk Doğan Karşıyaka Tokat Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (14)

eyup:

kadınlara eşitlik veren devlet nere de hata yaptı?. açılın saçılın gezin eğlenin aldatın . mı dedi acaba. sonrada aile o kadar önemli birşey değil olmadı gider tekrar kurarsın mı dedi. aile . aile yapısına uymuyo bozuldu ev de yani ailede büyük olacakkk. ne yazıkkı malesef şimdinin gençleri. özellikle de gelin ler itemiyo evde büyük . niye acaba erken öleyim diyemi

22
4
yanıtYanıtla
yuttuı:

hertaraf manyak dolu

16
2
yanıtYanıtla
binali:

sebebini anlamak lazim bilemeyiz ne oldugunu ve ne olursa olsun olum olmamaliydi turu yorum yazmayin

3
6
yanıtYanıtla
VATANDAŞ.:

İSLAM ADINA KONUŞURKEN DİKKAT ETMEK GEREKİR. İSLAM DA ÖLDÜRMEK EN AŞAĞILANAN VE İSTENMEYEN BİR ŞEY. ARALARINDA NE GEÇTİ BİLMİYORUZ ÖNCELİKLE BUNU İSLAM ADINA KONUŞANLAR DÜŞÜNMELİDİR. BUNA GÖRE YORUM YAPMALIYIZ. BURASI SANAL ORTAM DİYE EYLEMLERİMİZİN ALLAH TARAFINDAN SANAL DİYE GÖZARDI EDİLMEYECEĞİNİ HATIRLATIRIM.

7
0
yanıtYanıtla
AnaMobil-ANDROID:

GERCEK MÜSLÜMANLIGI YASAMI YORUZ BUNDAN KAYNAKLANIYOR RABBIM KOLAYLIK VER MILLET TEVEKKÜLDEN UZAKLASMIS EGITIM DERSEN GÖRESIYE HEP MÖRESIYE KOPPILEKLI EGITIM ZÜNINE KURULMUS KORKUNC HABERLER INSANI ÜRKÜYOR COCULARINIZI IYI EYITIN 4 COCUK ANNESI OLARAK HEP PES LER IN E OLDUM KOMSULARLA BOS VAKIT ÖLDÜRMEDIM SOSYAL AKTIVITELERE KATILIN ,

5
1
yanıtYanıtla
ADEM ADALI:

CİNAYET İŞLEMEK ŞEYTANCA BİR İŞDİR. BU CANI MELĞUN ADAMDA AKIL DA YOKMUŞ SANDIK İÇİNE KOYUP CESEDİ ORMANA ATACAĞINA BİR MEZAR KAZ VE GÖM. ÖLÜNÜN YERİ TOPRAKTIR.

6
0
yanıtYanıtla
alpMobil-ANDROID:

kadın ateistse de allah rahmet etsin hristiyansada yahudiyse de size sormaz kime rahmet edecegini molla lar

4
1
yanıtYanıtla
tarık:

kafirlere ataistlere rahmet dilenilmez inanmıyor neyin peşindesin

yanıt2
yanıt11
ADEM ADALI:

Hasan Selcuk müslüman türkse ne demek. ? Müslümanlık sadece türklere mi aid. ? İslamın şartlarını yerine getirmeyip , lafla müslüman olduktan sonra hangi milletten olursa olsun fark etmez.

4
0
yanıtYanıtla
eyup:

mehdi bn im diyen kardeşim . sen kimin yerine geçtin. yakındır bir yere toslarsın

1
2
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title