Haberler

Cani Anne, 3 Çocuğunu Yakıp Çığlıklarını Babalarına Dinletti

Güncelleme:

Belçika'da cani bir anne, 3 çocuğunu yakıp çığlıklarını da kocasına dinletirdi. Kocasını arayan kadın, "Çığlıklarını duyuyorsun, ama yapabileceğin hiçbir şey yok" dedi.

Belçika'nın Lennik şehrinde tüyler ürperten bir olay meydana geldi. 35 yaşındaki kadın üç kız çocuğunu bir kulübeye kilitleyip ateşe verdi. Daha sonra kocasını arayan cani kadın çocuklarının çığlıklarını babalarına dinletti. Evden 12 mil uzakta olan baba Hellmut Ulin (38) telefondaki çığlık seslerini duyunca çılgına döndü.

"ONLARI KURTARAMAYACAKSIN"

Babalarına çocuklarının çığlıklarını dinleten gözü dönmüş kadın, kocasına "Onları kurtarmak için acele etsen de çok geç kalmış olacaksın. Onları kurtaramayacaksın" dedi.

"ON DAKİKA ÇIĞLIK ATTIKTAN SONRA SESLERİ KESİLDİ"

Telefondan sonra eve koşan baba gördükleri karşısında şok geçirdi. Baba eve vardığında 2 yaşındaki Omy, 4 yaşındaki Abbygail ve 6 yaşındaki Madyson'un yanmış cesetleriyle karşılaştığını dile getirdi. Baba Hellmut, olay yerine vardığında annelerinin bahçede sakince sigara içtiğini ve kendisine "On dakika çığlık attıktan sonra sesleri kesildi" dediğini belirtti.

Kan donduran bu durum karşısında çaresiz kalan koca, "Ona icrayla ilgili bir mektup göndermiştim. Ama onu sadece korkutmak için yaptım" dedi.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Belçika Dünya Güncel Haberler

500

Yorumlar (108)

atakan:

çocuklardan biri zenci zaten herif boynuzlanmış çok da üzülmesin :)

0
46
yanıtYanıtla
123mobilWeb@haberler.com:

Ve o kadın hala yaşıyor öyle mi Tüh senin insanlığına erkekligine...

44
0
yanıtYanıtla
of:

Allahım ne olur cehennemin en dibine at bunu amin

42
2
yanıtYanıtla
ABDİ:

BU KADINI ÜÇ DEFA YAKMAK LAZIM . TABİ BU İSLAMIN HÜKMÜNE GÖREDİR. ÇÜNKÜ İSLAMDA KISAS VARDIR. EĞER BU KADIN KENDİSİNİNDE YAKILACAĞINI BİLSEYDİ BÖYLE BİR ŞEYİ YAPABİLİRMİYDİ. YAŞASIN İSLAM

37
6
yanıtYanıtla
fatih alagöz:

ya arkadaş insanın aklı mantığı almıyor. bu nasıl bir şeytanlıktır. o çocukların çığlıklarına taş olsa ortadan ikiye yarılır yahu , şimdi anlıyorumki cehennem haktır olmalıdırda.

40
1
yanıtYanıtla
doğulu bhr:

allah belanı versin hiç mi vicdanın sizlamadı ben okurken ellerim titredi bu gibilerine allah çocuk nasip etmesin. . . .

39
1
yanıtYanıtla
ferit:

bu kadının canlıyken derisini yüzmek lazım

35
1
yanıtYanıtla
OkumuşMobil-IOS:

Lütfen böyle haberler yayınlamayın, kime ne faydası var?

27
3
yanıtYanıtla
insanmobilWeb@haberler.com:

Evet,Zalimler için yaşasın cehennem..

28
1
yanıtYanıtla
BU KADINI,iside verin lütfen,,,,:

isid, e karsiyim ama, bu kadina ayni cezayi vermek farzdir, , kisasa kisas, , , !!!

26
2
yanıtYanıtla
Tüm 108 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title