Haberler

Caner Erkin Neden Oyundan Atıldı!

Güncelleme:

Golsüz sona eren Fenerbahçe- Trabzonspor maçının bitiş düdüğünden sonra Caner Erkin'in neden kırmızı kart gördüğü belli oldu.

"ALLAH SİZİ KAHRETMESİN"

Fenerbahçe'nin yıldızı Caner Erkin'in maç sonrası atılmasına neden olan sözler ortaya çıktı. Caner'in, hakem Bülent Yıldırım'a, "Allah sizi kahretmesin" dediği bunun üzerine Yıldırım'ın kırmızı kartına başvurduğu ifade edildi.

"SEN BİZİ AŞAĞILADIN"

Kırmızı kart gördüğünü sonradan öğrenen Caner'in, koridorda hakem Bülent Yıldırım'la karşı karşıya geldiği ve "Bu sözler için kırmızı kart gösterilir mi!" hocam dediği; hakem Bülent Yıldırım'ın ise Fenerbahçeli oyuncuya, "Sen bizi aşağılayıcı ifade kullandın" karşılığı verdiği öğrenildi.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Bülent Yıldırım Caner Erkin Trabzonspor Fenerbahçe Spor Haberler

500

Yorumlar (104)

mhmt:

emrenin emekli olacak kurtulcaz diyoduk şimdide bu cıktı sen degilmiydim acımasızca meslektaşını tekmeleyen ama sarı kart bile görmeyen sen ve senin gibilerini türk futbolunda görmek istemiyoruz melo emre volkan caner vs sonra dödüm dedimki iyiki beşiktaşlıyım

74
18
yanıtYanıtla
Mehmet koçm@m.m:

Herkes Beşiktaş lı olamaz Beşiktaş bir ayrıcalıktır

yanıt2
yanıt0
arslanm@m.m:

Gokhan töre cok temiz demi besiktasli.....

yanıt0
yanıt2
Akın:

Gökhan Töre futbol oynarken Emrenin Melonun Canerin yaptıklarını yapmıyor. Hırçın olduğu gerçek. Ama bunlarla aynı kefeye konamaz.

yanıt1
yanıt0
ÇARŞI:

Kıvır CANER kıvır. ASENAYI GEÇTİN BE

36
37
yanıtYanıtla
ben MuşmobilWeb@haberler.com:

Alıştık feneri bu haline normaldir .

26
33
yanıtYanıtla
gossarlı:

ne yapsın Caner. maç boyunca bir penaltı bile vermedi hakem fenere. onun için demiştir o lafı. yoksa kötü bir niyeti yoktur.

41
17
yanıtYanıtla
ben MuşmobilWeb@haberler.com:

Alıştık feneri bu haline normaldir .

25
28
yanıtYanıtla
futbol:

Allah seni kahretmesine kirmizi verilmez Allah seni kahretsin dese verilir, kahretmesin kelimesi asagilayici bir kelime degilki hakemin dini bilgisi eksik bendende ona kirmizi kart

17
35
yanıtYanıtla
mertçe:

caner-emre-volkan bunlar futbolun parazitleri. hep bana rabbena dönemi bitecek caner

41
9
yanıtYanıtla
Tüm 104 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title