Haberler

Caner Erkin'in EURO 2016'ya Katılması Şüpheli

Güncelleme:

Vitor Pereira ile tartışan ve süresiz kadro dışı bırakılan Caner Erkin'in, Fransa'da düzenlenecek Euro 2016 finallerine gitmesinin de tehlikede olduğu öğrenildi. Kendi bölgesindeki oyuncuların formunun yükselmesinin Caner'in, Fatih Terim tarafından kadroya alınmasını zorlaştırdığı bildirildi.

Sol bekte Caner'in takım arkadaşı Hasan Ali Kaldırım'ın yanı sıra Beşiktaşlı İsmail Köybaşı ile Rizesporlu Eren Albayrak oldukça iyi bir sezon geçiriyor.

BELİRSİZLİK SÜRÜYOR

Teknik direktör Vitor Pereira, Ziraat Türkiye Kupası'ndaki Konyaspor maçı sonrası Caner Erkin ile ilgili konuşmaktan kaçındı.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım geçtiğimiz günlerde yaptığı basın toplantısında kendisine yöneltilen Caner Erkin sorusuna "Hocamızdan rapor bekliyoruz. Kendisi 1-2 gün süre istedi. O rapora göre karar vereceğiz" şeklinde yanıt vermişti.

Bu soru Torku Konyaspor maçının ardından Vitor Pereira'ya soruldu. Soru raporun hangi doğrultuda olacağı ve Caner'in geleceği hakkında ne düşündüğüyle ilgiliydi. Ancak maçı 3-0 kazanmasına rağmen yüzü asılan Pereira bu soruya cevap vermekten kaçındı.

Caner Erkin, Galatasaray maçından önceki maç toplantısında Pereira ile yaşadığı gerginlik sonrası kadro dışı bırakılmıştı. Milli futbolcu Galatasaray maçı dahil olmak üzere, Mersin İdmanyurdu ve Torku Konyaspor maçlarında da forma giyemedi.

GÖRÜŞME ODASINA ALINACAK

Sezon sonunda sözleşmesi biten oyunculardan biri olan Caner'in gelecek hafta içinde yönetim tarafından görüşme odasına alınması bekleniyor. Bu görüşmeler sonunda Caner'in kulüpteki geleceği netleşecek.

(Fanatik)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fatih Terim Caner Erkin Spor Haberler

Bakmadan Geçme

16 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 16 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Threads hesabı kapanırsa Instagram da kapanır mı, ne olur? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 16 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 16 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 16 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kabine Toplantısı konuları neler? 15 Nisan Kabine Toplantısı gündeminde neler var? Threads tekrar ne zaman açılacak? Threads tekrar açılacak mı, tamamen mi kapatılıyor? 30 Kasım hangi burç? Kasım'ın 30'u hangi burçtur? 30 Kasım burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 30 Kasım hangi burca ait?
500

Yorumlar (2)

YAMAN:

Bence bir numaralı formanın sahibidir bölgesin de. asparagas haber.

6
4
yanıtYanıtla
ellidokuz:

emre ve bozayı volkan hariç herkes oynayabilir.

2
4
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title