Haberler

Caner Erkin, Fenerbahçe'den Yıllık 2.8 Milyon Euro İstedi

Güncelleme:

Önceki sezon Ersun Yanal yönetimindeki Fenerbahçe'de sol bek mevkine geçen ve burada oynadığı harika futbolla şampiyonlukta büyük pay sahibi olan ve milli takımın da değişmez sol beki olmayı başaran Caner Erkin'in sezon sonunda Fenerbahçe ile olan sözleşmesi sona eriyor. Caner Erkin yeni sözleşme için Sarı- Lacivettli kulüpten istediği iddia edilen rakam ise dudak uçuklatacak cinsten.

2.8 MİLYON EURO İSTİYOR

Yıllık 2.8 milyon euro garanti ücret isteyen yıldız futbolcu 15 bin euro da maç başı ücret talep ediyor. Bu rakamın Fenerbahçe yönetimi tarafından çok yüksek bulunduğu öğrenildi. Caner Erkin şu anda Fenerbahçe'den 1.7 milyon euro garanti ücret ve yıllık 765 bin euroyu geçmeyecek şekilde maç başı ücret alıyordu. Fenerbahçe yönetiminin böyle bir artışa yanaşmayacağı ve Caner Erkin'den istediği ücrette indirime gitmesini isteyeceği ifade ediliyor.

CANER EURO 2016'NIN SONUNU BEKLEYEBİLİR

Caner Erkin'e Roma'dan yapılan teklifin cazip olduğu ve İtalya'da futbol oynamaya sıcak baktığı da gelen haberler arasında. Kulübe yakın kaynaklardan gelen bir başka iddiaya göre Caner Erkin EURO 2016 finallerinin sonuna kadar sözleşme imzalamayacak. Burada göstereceği performansla fiyatını arttırmayı planladığı iddia edilen milli futbolcu kariyerinin en iyi sözleşmesine imza atmak istiyor. Ancak işin ilginç olan yanı ise Fenerbahçe'de şu anda sol bek mevkinde gösterdiği müthiş form grafiğiyle Hasan Ali Kaldırım'ın ilk 11'de forma giyiyor olması. Bu da F.Bahçe'nin bu mevkide ne kadar güçlü olduğunu gösteriyor.

İŞTE SÖZLEŞMESİ BİTENLER

Fenerbahçe'de Caner Erkin dışında 6 futbolcunun daha haziran ayında sözleşmesi sona eriyor. Gökhan Gönül, Bruno Alves, Mehmet Topal ve kaptan Volkan Demirel ile sözleşme imzalanması bekleniyor. Michal Kadlec ve Mehmet Topuz ise ayrılmaya yakın isimler olarak dikkat çekiyorlar.

GÖKHAN GÖNÜL

2 yıllık sözleşmesi haziran ayında sona erecek olan Gökhan Gönül, bu sezonun belki de en flaş ismi. Caner ile aynı parayı alan Gökhan'la Sarı-Lacivertli yönetimin 2 yıllık sözleşme daha imzalaması bekleniyor.

BRUNO ALVES

Fenerbahçe'nin gözbebeği. Yurt dışından onu isteyen çok takım var. Yönetim onu takımda tutmak istiyor. Kalma ihtimali yüksek. Yıllık 2 milyon 50 bin Euro garanti ücreti var.

VOLKAN DEMİREL

Takımın kaptanı ve emektarı. İyi bir sezon geçiriyor. Geçen sezon ise güven kaybı yaşamıştı. Yeniden milli takıma çağrılmayı bekliyor. Fenerbahçe'de kalmak istiyor. Problem yaşanmaz.

MİCHAL KADLEC

Bir türlü yeterli forma şansı bulamadı. Oynadığı maçlarda aslında kötü değildi. Kendisi de oynamamaktan sıkıldı. Problemsiz oluşu avantajı ama sezon sonunda takımdan ayrılacak.

MEHMET TOPUZ

Yılın transferi olarak Fenerbahçe'ye gelmişti. Aldığı paradan çok ödenen bonservis ücreti konuşuldu. Kulübeye abone oldu. Sezon sonunda eski tamımı Kayserispor'a gideceği söyleniyor.

(Takvim)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Gökhan Gönül Caner Erkin Fenerbahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Anneye fitre verilir mi? Kara Ağaç Destanı nerede çekiliyor, setleri nerede? Süleyman Ada kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Türkoğlu Belediye Başkan adayı Süleyman Ada kaç yaşında, nereli? CANLI maç izle! TÜM MAÇLAR! Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 29 Mart GÜNÜN MAÇLARI CANLI İZLE! Cengiz Gökçam kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Pazarcık Belediye Başkan adayı Cengiz Gökçam kaç yaşında, nereli? Kamber Harmankaya kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Onikişubat Belediye Başkan adayı Kamber Harmankaya kaç yaşında, nereli? Mehmet Akçiçek kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Nurhak Belediye Başkan adayı Mehmet Akçiçek kaç yaşında, nereli? Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Göksun Belediye Başkan adayı Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kaç yaşında, nereli? Hatice Kahraman kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Elbistan Belediye Başkan adayı Hatice Kahraman kaç yaşında, nereli? Yahya Kemal Akkurt kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Dulkadiroğlu Belediye Başkan adayı Yahya Kemal Akkurt kaç yaşında, nereli? Nazir Çuhadar kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Andırın Belediye Başkan adayı Nazir Çuhadar kaç yaşında, nereli? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 6. bölüm TRT 1 HD izleme linki! 9 gün tatil ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? 9 gün bayram tatili hangi tarihte başlayacak? Çağatay Yurtsever kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Afşin Belediye Başkan adayı Çağatay Yurtsever kaç yaşında, nereli? Otobüs biletlerine zam gelecek mi? Otobüs biletleri ne kadar?
500

Yorumlar (16)

cimkoyar:

caner yerden göğe haklı. . Az para alıyor. . selçuk ve burak 5 milyon avro alırken. . canere 1800 milyon avro az. . . . diego 4 milyon avro alırsa , van perişan 5 milyon avro alırsa caner niye almasın?

5
5
yanıtYanıtla
TuryaMobil-IOS:

Caner e hayatta o parayı vermem Hasanali ye 500 bin euro fazla veririm Gönderirim Caner beyi karısı arabasını pert etti sanırım yok böyle bir para kazanmak fakirlik sınırı 2000 tl olan bir ülkede 2,5 milyon euro istemek süper bir şey

5
2
yanıtYanıtla
ANADOLU:

Yollayın gitsin bu devirde kim verecek o kadar para bu eşe. e, Avrupada en fazla alacağı 1veya 1. 5 milyondur. Kafana göre zırt pırt kart gör. iki hafta iyi oyna ondan sonra yat ohh ne güzel dünya. futbolcu görünümlü eşekler sizi. .

7
0
yanıtYanıtla
Bztt:

Hasanali bize yeter

4
2
yanıtYanıtla
ibo:

ulan adamlar daha görüşmeden bu hberleri ne diye yapıyorsunuz üçkağıtçı herifler

5
1
yanıtYanıtla
svs:

türkiyede oyunculara verilen paralara bakarsak hakkı 2. 5 milyon euro ama karakteri 1 euro etmez bizi her maç yakmaya hazır gereksiz kartlarından tartışmalarından bıktık işine gelmiyorsa gitsin hasan ali var nası olsa

4
0
yanıtYanıtla
Misafir:

Ülkemide 4 büyük takımda futbolculara haketiğinin çoküstünde para veriliyor. Cardozo benficadan 900 bin alırken trabzondan 3 e yakın alıyor. Alex 250 bine oynarken FB den 3. 5 milyon aldı. Denizin suyu biter elbet.

3
1
yanıtYanıtla
ibo:

sporla ilgili bi tane doğru haberiniz yok be

2
1
yanıtYanıtla
muharrem:

Dışardaki insanlara baksın ona göre konuşsun .bunlar ne yapıyo ki bir topu dıkdortegene sokmaktan başka.futbolu ınsanlar seviyor ama sevdıklerimizden de igrendiriyosunuz para sayesınde

3
0
yanıtYanıtla
göçer göçmen:

sporculara bu kadar para vermek yerine alt yapıya öyle oyuncular getirin ki. sattığınızda para kazanın.

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title