Haberler

    Caner Erkin'den Robin Van Persie İtirafı

    FutbolArena Özel - Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda Fenerbahçe deplasmanda ezeli rakibi Beşiktaş'ı 1-0 mağlup ederken, yaşanan kavgalar mücadeleye damga vurdu.

    FutbolArena Özel - Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda Fenerbahçe deplasmanda ezeli rakibi Beşiktaş'ı 1-0 mağlup ederken, yaşanan kavgalar mücadeleye damga vurdu.

    Caner Erkin, Robin van Persie ile neden kavga etti?

    Öncelikle Oğuzhan Özyakup ile sahada tartışma yaşayan Robin van Persie, devamında Dusko Tosic ile kafa kafaya geldi. Gerginlik sırasında Van Persie'nin yerde kalması sonucu Dusko Tosic direkt kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

    Mücadeleyi izlemek için Vodafone Arena'da olan Beşiktaşlı futbolcu Caner Erkin, soyunma odası koridorlarında Robin van Persie ile kavgaya tutuşurken, Dirk Advocaat'a ise küfür ettiği iddia edildi.

    Caner Erkin'den Robin van Persie ve Dirk Advocaat açıklaması

    FutbolArena'nın edindiği bilgilere göre yakın çevresine Beşiktaş - Fenerbahçe derbisinde yaşadığı olayları aktaran Caner Erkin, Robin van Persie ile gerginlik yaşadığını kabul etti. Fenerbahçe Teknik Direktörü Dirk Advocaat'a ise küfür ettiği iddialarının gerçeği yansıtmadığını söyleyen tecrübeli oyuncu, Hollandalı teknik adam ile sadece gerginlikten uzak bir diyaloğa girdiğini aktardı.

    Basında yer bulan haberlere göre Dusko Tosic ve Oğuzhan Özyakup'un peş peşe tartışma yaşadığı Robin van Persie, koridorda karşılaştığı Caner Erkin'le de birbirine girmiş, araya giren Hasan Ali Kaldırım ikiliyi güçlükle sakinleştirmişti. Devamında Dirk Advocaat ile de atışan Caner Erkin'in küfürler yağdırdığı öne sürülmüştü.

    Kaynak: Futbolarena.com / Spor

    Caner Erkin Fenerbahçe Beşiktaş Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title