Haberler

    Caner Erkin'de, Van Persie ile Kavga Etmiş!

    Caner Erkin ile Van Persie arasında gerilim iddiası! Olaylı Beşiktaş-Fenerbahçe derbisinin ardından koridorda büyük bir gerilim yaşandı.

    Caner Erkin ile Van Persie arasında gerilim iddiası! Olaylı Beşiktaş- Fenerbahçe derbisinin ardından koridorda büyük bir gerilim yaşandı.



    Van Persie ile Caner Erkin burada karşılaşırken; ikili sözlü tartışmanın içerisine girdi. Bu sırada olaya Hasan Ali Kaldırım da müdahil oldu.



    Fenerbahçeli Hasan Ali, maçtan sonra koridorlarda Caner Erkin'in Van Persie'ye küfür ettiğini, aralarının çok iyi olmadığı eski takım arkadaşının ardından ise kendisini hedef aldığını iddia etti.



    Hasan Ali, "Caner, olay yerinde beni görünce bana da küfür etmeye başladı. Niye böyle yaptı anlamadım" dedi.





    Ayrıca Caner Erkin'in, başta Ali Palabıyık olmak üzere hakem üçlüsüne de, "Ne biçim maç yönetiyorsunuz, bu kadar sertlik yapmalarına nasıl izin verirsiniz" diyerek tepki gösterdiği ve bu esnada koridorda olan temsilcinin durumu raporuna yazdığı iddia edildi.





    Kaynak: Fotomaç

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Caner Erkin Fenerbahçe Beşiktaş Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title