Haberler

Caner Erkin, Beach'te Berkay'ın Şarkısı Çalınca Küplere Bindi

Güncelleme:

Fenerbahçeli Caner Erkin, eşiyle gittiği beach'te Berkay'ın şarkısını çalan DJ'e tepki gösterdi.

Şarkıcı Berkay, Caner-Asena Erkin çiftinin kabusu olmaya devam ediyor. Daha önce sık sık çiftle aynı mekanda pişti olan Berkay, onları bu kez gıyaben rahatsız etti. İlginç olay geçtiğimiz günlerde yaşandı.

İŞLETMECİ ÖZÜR DİLEDİ

Caner-Asena Erkin çifti, Alaçatı'daki Sole Mare Beach'e gitti. Çiftin morali, mekanda belalıları Berkay'ın bir şarkısı çalınınca bozuldu. Caner, DJ'e "Kapat şu herifi" diye tepki gösterdi. İşletmeci, ünlü çiftten özür diledi.

İlgili Haberler
Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Caner Erkin Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (8)

xmen:

bence DJ e , işletmeciye kızma, Berkay''a hiç kızma kızacağın tek kişi yanında.. ona kız..

67
1
yanıtYanıtla
zaza:

TÜRKİYEDE BAŞKA HABER YOKMU GEREKSİZ HABER VERİYOSUNUZ

55
2
yanıtYanıtla
kerim:

bu malın falan neresini haber ediyorlarsa caner kızmış kızmamış bize ne sanki karınmı doyuruyor.. milletin milyonlarla aldığı bilet parasını adamlar gözünü kırpmadan cayır cayır yiyor

30
3
yanıtYanıtla
selen:

BİR FENERBAHÇELİ OLARAK ŞU CANERİ ANLAMIYORUM SAF MISIN YA BU ÇİRKİN KADIN HER HALTI YEDİİĞİ HALDE YANINDA TUTUYORSUN YAZIKK. SEN DAHA İYİLERİNE LAYIKSIN

28
0
yanıtYanıtla
atamfanlive55@gmail.com:

ne yapsın adam o karıyı boşasa servetin yarısını o cirkin karıya kaptıracak bari böle iyi diyor ... sen olsan ne yapardın ki !!

yanıt0
yanıt0
haha:

canerin alnında 2 tane sivri birşey çıkmış ne anlmadım

22
3
yanıtYanıtla
Semihist:

Kampta olan caner nasıl tatil yapıyor _? Yalanın kuyruklusu

4
8
yanıtYanıtla
akb:

Allah size vicdan versin. Sırf Caner FB li diye bu kadar abartılı haber yapıyorsunuz.Ne olcak yani. Her kesin gündemi Caner mi ? Biraz daha Türk halkının gündemini yakalayın Böyle FB nefreti yüzünden ülkemizin en iyi topçularından birini daha kaçırmayın yurt dışına. Boş işlerle uğraşmayın

6
4
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title