Haberler

Candaş Tolga Işık: "Sahada Bu Ülkenin En İyi Takımı Var"

Beşiktaş’ın İletişimden Sorumlu Yöneticisi Tolga Candaş Işık, “Sahada bu ülkenin en iyi takımı var. İddia ediyorum Avrupa’nın en iyi futbollarından birini oynayan bir takım var” dedi.

Beşiktaş'ın İletişimden Sorumlu Yöneticisi Tolga Candaş Işık, "Sahada bu ülkenin en iyi takımı var. İddia ediyorum Avrupa'nın en iyi futbollarından birini oynayan bir takım var" dedi.

Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında Beşiktaş evinde ağırladığı Atiker Konyaspor'u 5-1 mağlup etti. Karşılaşma sonunda Beşiktaş İletişimden Sorumlu Yöneticisi Candaş Tolga Işık basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

İlk olarak Beşiktaş'ın Atiker Konyaspor karşısında aldığı galibiyeti değerlendiren Işık, "Her şeyden önce Beşiktaş'ın taraftarı, yönetimi ve teknik heyeti ile çok mutluyuz. Futbolun güzel şeylerini ortaya çıkaran, futbolun güzelliklerini konuşturan ve futbolu konuşturan bir takım olması müthiş bir durum. Biz de bunun vesilesi olduğumuz için kendimizi çok iyi hissediyoruz. Bugün şahane bir futbol atmosferi vardı. Futbol kazandı. Umarım Beşiktaş bu güzelliklerin vesilesi olmaya devam eder" ifadelerini kullandı.

"Sahada ülkenin en iyi takımı var"

Transferler ile ilgili sorulan soruyu cevaplayan Candaş Tolga Işık, "Sahada bu ülkenin en iyi takımı var. İddia ediyorum bugünkü oyun itibari ile sahada Avrupa'nın en iyi futbollarından birini oynayan bir takım var. Sahadaki kardeşlerimizi konuşalım. Onlar müthiş işler yapıyorlar. Bugün Cenk'i hepiniz seyrettiniz. Bugün bu ülkenin, Milli Takımın böyle bir yeteneği varken sahadakileri konuşmak daha doğru" şeklinde konuştu.

"Bu ülkede artık futbol konuşalım"

Işık, taraftarların Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım için yaptığı tezahüratlar hakkında konuşarak, "Ben bir küfür duymadım. Esprili şeyler olabilir. Küfür olmadığı sürece ben bunları önemsemiyorum. Dediğim gibi bugün başka bir şey konuşmaya gerek yok. Önemli olan Beşiktaş'ın oynadığı futbolu ve futbolun kalitesini konuşmak. Sahada müthiş bir takım ve müthiş bir taraftar vardı. Bundan daha güzel bir şey yok. Bu ülkede artık gelin futbolu konuşalım. Futbol güzel bir şey" diye konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Candaş Tolga Işık Tolga Candaş Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title