Haberler

Çanakkale Zabıtasından Ramazan Denetimleri

Çanakkale zabıtasından ramazan denetimleriÇanakkale Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ramazan ayında başladıkları işyeri temizliği ile gıda denetiminde 265 işyerini kontrol etti.

Çanakkale zabıtasından ramazan denetimleri

Çanakkale Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ramazan ayında başladıkları işyeri temizliği ile gıda denetiminde 265 işyerini kontrol etti. Dört işyerine 840 lira idari para cezası kesilirken, 27 işyerine sözlü uyarıldı. 35 ruhsatsız işyeri de uyarılarak ruhsatlarının alınması sağlandı. Çanakkale Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ramazan ayı ve bayram öncesi denetimlerini sıklaştırdı. Bu sabah saatlerinde itibaren işyerlerinde temizlik ve gıda denetimleri yapan zabıta ekipleri çalışmalarını sürdürdü. Haziran ayı başından bu yana kent merkezinde dört ekibe ayrılan ekipler, 265 işyeri kontrol etti. Denetimler sonunda dört işyerine 840 lira idari para cezası kesilirken, 27 işyeri sözlü uyarıldı. 35 ruhsatsız işyeri de uyarılarak ruhsatlarının alınması sağlandı.

Çanakkale Belediyesi zabıta memuru Mustafa Şener, "Rutin denetimlerimizi ramazan ayıda dahil olmak üzere diğer aylarda da 12 ay sürekli olarak yapıyoruz. Ramazan ayı sebebiyle ekiplerimizi arttırarak dört ekibe çıkarttık. Günde ortalama 30-35 işyerine girdik. Bunların arasında fırınlar, tatlıcılar, kuruyemişçiler yer alıyor. Bu ay bu yerler üzerine yoğunlaştık. Bu denetimlerimiz devamlı Sürecek. Yani devamı gelecek. Her zaman. Halk sağlığı için mücadele ediyoruz" diye konuştu.

Denetimlerin ramazan bayramın sonrası da devam edeceği öğrenildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Çanakkale Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title