Haberler

Çanakkale'de 13 yılda 13 Proje İle 20 Milyon TL Yatırım

Güncelleme:

Çanakkale Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada 2003-2016 yılları arasında 13 büyük projenin hayata geçirildiği belirtildi.

Çanakkale Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü 2003-2016 yılları arasında 13 adet projenin hayata geçirildiğini açıkladı.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Sosyal Hizmet Merkezleri, Çocuk Yuvaları ve Huzurevi gibi birçok projenin tamamlandığı belirtildi. Konu hakkında değerlendirmelerde bulunan AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı aracılığıyla Çanakkale'de 13 yılda 20 milyon 792 bin TL yatırım yapıldığını söyledi. 13 yılda 13 adet projenin yapıldığına dikkat çeken Turan "Bakanlığımız aracılığı ile geçen zaman diliminde Huzurevinden, Sosyal Hizmet Merkezlerine ve Konukevlerine kadar 13 adet proje ilimizde vatandaşlarımızın kullanımına sunuldu. Burada Çanakkale'mizin ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak yatırımlarımıza yön veriyoruz. Gelen talepler doğrultusunda önceden Çocuk Bakım Evlerinin, Rehabilitasyon ve Sosyal Hizmet Merkezlerin yetersiz olduğunu gördük. Bu doğrultuda Bakanlığımızla yapmış olduğumuz istişarelerde Çanakkale'mize yapılacak olan yatırımları öne aldık" dedi.

İhale ve proje aşamasında iki önemli proje olduğunu söyleyen Turan "Şu anda yapılmasını beklediğimiz Sosyal Hizmet Merkezi ve İl Müdürlüğü, Şehit Yakınları ve Gazi Evi Rehabilitasyon Merkezi olmak üzere iki önemli projemiz var. Bunların bitmesiyle Çanakkale'miz sosyal devlet anlayışına uygun bir hizmet alımına kavuşacak. Yaptığımız ve yapacağımız yatırımlar işimizin bittiği anlamına gelmiyor. Yapacak çok işimiz, alınacak çok yolumuz var. Bütün yatırımlarımızın Çanakkale'mize hayırlı olmasını dilerim. Emeği geçen Bakanlığımıza ve İl müdürlüğümüze teşekkür ederiz" dedi. - ÇANAKKALE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bülent Turan Çanakkale AK Parti Yerel Haberler

title