Haberler

Çanakkale - Topbaş, 1 Metreden Ok Attı Hedefi 12'den Vuramadı

Topbaş, 1 metreden ok attı hedefi 12'den vuramadı

Çanakkale'ye, partisinin İstanbul Milletvekili ve Çanakkale milletvekili adayı Bülent Turan'a destek vermek için gelen AK Partili İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, kordon boyunda ok attı, minik karatecilerin ayaklarına elini hedef yaptı, seyyar simitçinin 80 simidini 100 TL ödeyip partililere dağıttı.

AK Parti İstanbul Milletvekili ve Çanakkale milletvekili adayı Bülent Turan'ın seçim çalışmalarına destek vermek için kente gelen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, programına kordon boyu gezisiyle başladı. Kordonda yürürken balıkçı kahvesine oturup vatandaşlarla çay içip, sohbet eden başkan Topbaş, daha sonra 'Troy' filminde kullanılan ve kordon boyunda sergilenen Truva Atı yanındaki AK Parti seçim standını ziyaret etti. Partililerle fotoğraf çektirdi. Truva Atı önünde açılan Sualtı Yürüyüş Fotoğraf Sergisi'ni gezdi.

Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Çanakkale Merkez Okçuluk Spor Kulübü'nün standına da ziyarette bulunup, sporcularla sohbet etti. Eline bir ok alan Başkan Topbaş, okçuluk hocasının tarifiyle 1 metre mesafedeki hedef tahtasına iki atış yaptı. Topbaş, 'Burası çok yakın' dedi ancak ilk atışında hedefi 9'dan vurabildi. İkinci atışını biraz daha bilgi alıp yaptı ve bu kez hedefi 10'dan vurabildi. Topbaş, sporcular tarafından alkışlandı. Ardından yan taraftaki karatecilerin standını ziyaret eden Topbaş'a, minik karateciler mini bir gösteri sundu. Hocalarının talimatıyla hareketler yapan minik karatecilerin ayak hareketlerine Topbaş elini uzatarak hedef yaptı. Son olarak kordon boyunda seyyar simit satıcısı Nazım Çal'dan simit alıp yiyen Başkan Topbaş, el arabasındaki 80 simidi 100 TL ödeyip satın alarak partililere ikram etti.

Daha sonra partisinin belediye başkanları, muhtarlar, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve iş adamlarının katılımıyla organize ettiği bir oteldeki öğle yemeğine geçen Başkan Topbaş, burada yaptığı konuşmada, "Nasıl ki yan yana geldiğimizde, omuz omuza olduğumuzda Çanakkale Destanı'nı yazmışsak yine millet olarak yan yana geldiğimizde ayrım yapmaksızın beraberce, birlikte geleceğe baktığımızda inanıyorum ki çok daha farklı destanlar yazarız" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kadir Topbaş Bülent Turan İstanbul Ak Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title