Haberler

Çanakkale Süper Amatör Ligi

Biga Miray Nakliyat Süper Amatör Liginde Çanakkalespor Futbol Kulübü, deplasmanda Geliboluspor’u 2-0 mağlup etti.

Biga Miray Nakliyat Süper Amatör Liginde Çanakkalespor Futbol Kulübü, deplasmanda Geliboluspor'u 2-0 mağlup etti.

Miray Nakliyat Süper Amatör liginde Çanakkalespor, deplasmanda Geliboluspor'la karşılaştı. Karşılaşmaya baskılı başlayan kırmızı-beyazlı ekip, ilk tehlikeli atağında golü buldu. Maçın 7'nci dakikasında ceza sahası dışında topla buluşan Kenan, düzgün bir vuruşla takımını 1-0 öne geçirdi.Golden sonra da ataklarını sürdüren kırmızı-beyazlı ekip, bulduğu pozisyonları değerlendiremeyince, maçın ilk yarısı 1-0 sona erdi.

Maçın ikinci yarısı da golle başladı. 46'ncı dakikada gelişen bir pozisyonda, Bünyamin'in ceza sahası içerisine indirdiği top Uğur'un önünde kaldı. Uğur, zor pozisyona rağmen topu ağlarla buluşturdu. 2-0'ın ardından, karşılaşmanın 50'nci dakikasında Çanakkalespor'dan Ali Mert, bir pozisyon sonrasında gördüğü ikinci sarı kartla oyun dışında kaldı. Kırmızı-beyazlı ekip, bu dakikadan sonra 10 kişi oynadı. 80'nci dakikada Çanakkalespor'un kazandığı penaltıyı Günay gole çeviremeyince, karşılaşma Çanakkalespor'un 2-0 üstünlüğüyle sona erdi.

Karşılaşmayı değerlendiren Çanakkalespor Futbol Kulübü Teknik Direktörü Aşikar Çelik, "İlk deplasman maçımızdı. Düşündüğümüzden daha rahat geçti. Golü erken bulduk. Golden sonra da 2 pozisyondan faydalanamadık. 2'inci yarı başında 10 kişi kalmamıza rağmen bir çok pozisyona girdik. Geliboluspor gibi zorlu bir deplasman maçını kazandığımız için mutluyuz" dedi.

Biga Miray Nakliyat Süper Amatör Liginde alınan toplu sonuçlar şöyle;

Tarımspor: 5 -Hastanebayırıspor: 2

Bozcaadaspor: 1 - Arslancaspor: 1

Adaspor: 1 - Gelibolu Harb-İşspor: 1

Kepezspor: 2- Geyikli Belediyespor: 0

Bigaspor: 3- Yeşil Bayramiçspor: 1

Geliboluspor: 0- Çanakkalespor Fk: 2 - ÇANAKKALE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Çanakkale Biga Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title