Haberler

Çanakkale Sohbetleri Antalya İçin Hazırlanıyor

Bu sene aralarında Antalya, Sivas, Kahramanmaraş'ın olduğu tam 12 şehrimizi ziyaret etmeye hazırlanan "AnadoluJet'le Çanakkale Sohbetleri", Şubat ayındaki son iki söyleşisini 26 Şubat 2015, Perşembe günü Antalya'da düzenlemeye hazırlanıyor.

Bu sene aralarında Antalya, Sivas, Kahramanmaraş'ın olduğu tam 12 şehrimizi ziyaret etmeye hazırlanan "AnadoluJet'le Çanakkale Sohbetleri", Şubat ayındaki son iki söyleşisini 26 Şubat 2015, Perşembe günü Antalya'da düzenlemeye hazırlanıyor.

Antalya Valiliği, Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Akdeniz Üniversitesi'nin desteğiyle gerçekleşecek AnadoluJet'le Çanakkale Sohbetleri Antalya Programı; Akdeniz Üniversitesi Atatürk Konferans Salonu'nda saat: 14.00'de, Antalya Kültür Merkezi Aspendos Salonu'nda ise saat: 19.00'da iki ayrı oturum halinde gerçekleşecek.

Şimdiye kadar 7 binden fazla kişiyle buluşan proje kapsamında Antalya'da düzenlenecek söyleşilerin ilki üniversite öğrencilerine yönelik, diğeri ise halka açık ve ücretsiz olacak.

Toplumun tarihsel ve kültürel gerçeklere duyarlılığını arttırmayı hedefleyen AnadoluJet'in, Çanakkale Zaferi'nin 100. yılı sebebiyle, Çanakkale 2015 - 100. Yıl Koordinasyon Merkezi ile birlikte projelendirdiği AnadoluJet'le Çanakkale Sohbetleri, Tarihçi, Yazar Talha Uğurluel'in anlatımıyla, Antalyalılara o dönemi yad etmeyi amaçlıyor.

Geçtiğimiz günlerde ülkemizdeki 61 tıp fakültesini temsilen çalışmalar yürüten Türk Tıp Öğrencileri Birliği tarafından "Tarihe Saygı Özel Ödülü"ne layık görülen proje; Çanakkale Savaşı'nın destansı hikayesinin yanı sıra şehitlerimizin, gazilerimizin ve geride kalanların öykülerini aktarıyor. Etkinlik kapsamında Çanakkale Savaşı fotoğraflarından oluşan özel bir sergi de katılımcılarla buluşuyor. Projenin anlatıcısı Talha Uğurluel ise kapanışta kitaplarını imzalayarak katılımcılarla sohbet ediyor.

"AnadoluJet'le Çanakkale Sohbetleri"; önümüzdeki günlerde aralarında Sivas, İzmir, Kahramanmaraş, Diyarbakır, Kars, Edirne, Van, Gaziantep ve Erzurum'un da olduğu pek çok şehri ziyaret etmeye devam edecek.

AnadoluJet'le Çanakkale Sohbetleri Projesi hakkındaki detaylı bilgiye www.anadolujet.com resmi internet sitesindeki haberler bölümünden ulaşılabilir, AnadoluJet ve uçuşları hakkında bilgi almak için 444 2 538 numaralı çağrı merkezi aranabilir.

Kaynak: KurumsalHaber.com / Basın Bültenleri

Antalya Valiliği Kahramanmaraş Sivas Basın Bültenleri Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
title