Haberler

Çanakkale Ruhu Üç İlde Daha Yaşatılacak

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın Çanakkale Zaferi’nin 100. yılı nedeniyle düzenlediği “Çanakkale Bir Hilal Uğruna” etkinliği Muğla, Uşak ve Denizli’de gençlerle buluşacak.

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın Çanakkale Zaferi'nin 100. yılı nedeniyle düzenlediği "Çanakkale Bir Hilal Uğruna" etkinliği Muğla, Uşak ve Denizli'de gençlerle buluşacak.

Çanakkale Savaşı'nın ruhunu anlatmak ve unutturmamak amacıyla düzenlenen ve birçok ilde yoğun katılımla gerçekleştirilen "Çanakkale Bir Hilal Uğruna" programı devam ediyor. Etkinlik 22 Mart Pazar günü saat 19.00'da Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi'nde yapılacak. Daha sonra 23 Mart'ta saat 17.00'de Uşak Atatürk Kültür Merkezi'nde, 24 Mart'a ise saat 18.00'de Denizli Pamukkale Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecek.

Serdar Tuncer'in sunumu ile yapılacak etkinlikte, Çanakkale Savaşı ile ilgili şiir ve türkülerin yanı sıra büyük zafer sırasında yaşanan olayların anlaşılması için hatıralar ve asker mektupları üzerinden anlatımlar da yapılacak. Programda ayrıca Çanakkale ile ilgili tarihi görüntülerden oluşan bir projeksiyon gösterisinin yanı sıra katılımcılar Çanakkale Savaşı Müzesi'ni de görme imkanı bulacaklar. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Çanakkale Zaferi Denizli Uşak Akm Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title