Haberler

Çanakkale Kavşakta 2 Otomobil Çarpıştı: 4 Yaralı

Kavşakta 2 otomobil çarpıştı: 4 yaralıÇanakkale'nin Lapseki İlçesi'ne bağlı Umurbey Beldesi kavşağında, iki otomobilin çarpışması sonucu araçlardan birinin alev alarak yandığı kazada, dört kişi yaralandı.

Kavşakta 2 otomobil çarpıştı: 4 yaralı

Çanakkale'nin Lapseki İlçesi'ne bağlı Umurbey Beldesi kavşağında, iki otomobilin çarpışması sonucu araçlardan birinin alev alarak yandığı kazada, dört kişi yaralandı.

Kaza, dün (perşembe) saat 15.45 sıralarında, Çanakkale- Bursa Karayolu'nun 18'inci kilometresindeki Umurbey Beldesi kavşağında meydana geldi. Çanakkale'den Lapseki'ye doğru giden Anıl Işık'ın kullandığı 17 RE 305 plakalı otomobil, Umurbey kavşağından dönen sürücüsünün kim olduğu öğrenilemeyen 17 TA 539 plakalı otomobile çarptı. Kazada sürücü Anıl Işık, aracında bulunan Özden Işık (49) ve diğer araçtakiler Emine İşleyen ve Hasan Kaya yaralandı. Kazayı gören çevredeki diğer sürücüler, yaralıları araçlardan çıkardı. Bir süre sonra ise Anıl Işık'ın kullandığı otomobil, alev aldı. İhbar üzerine kaza yerine gelen itfaiye yangını söndürdü. Yaralılar ise ambulanslarla Çanakkale ve Lapseki'deki hastanelerde tedaviye alındı. Kaza sonrası ve alev alan araç bir vatandaş tarafından cep telefonuyla görüntülendi. Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı,

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Çanakkale Umurbey Lapseki 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title