Haberler

Çanakkale Gezisinden Dönen Öğrenciler Karanfillerle Karşılandı

AK Parti Siverek İlçe Başkanı İlhan Çelik, Çanakkale Zaferi 100. Yılı anısına Çanakkale gezisinden dönen öğrencileri karanfillerle karşıladı.

AK Parti Siverek İlçe Başkanı İlhan Çelik, Çanakkale Zaferi 100. Yılı anısına Çanakkale gezisinden dönen öğrencileri karanfillerle karşıladı.

Yenişehir mahallesinde bulunan Eyüp Cenap Gülpınar Gençlik merkezi kapısında öğrencileri karanfillerle karşılayan AK Parti Siverek İlçe Başkanı Çelik, kızları medeni cesaretlerinden ötürü tebrik etti. Çelik, "Teşkilatımızla birlikte Gençlik ve Spor Bakanlığımızın 'Şehirler ve Kültürler' projesi kapsamında Eyüp Cenap Gülpınar Gençlik merkezimizin vesilesi ile 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma kutlamalarına 44 başarılı kız öğrencimiz Çanakkale'ye gönderildi. Bu etkinlikler bizler için çok önemli, özellikle kız öğrencilerimizin bu etkinlik vesilesiyle Çanakkale'yi görmeleri güzel bir duygu olsa gerek. Bu kutlamalarda bizi heyecanlandıran, gururlandıran Sayın Başbakanımızın bugün Siverek'imizi temsilen Çanakkale şehitliğinde 'Siverek sizinle gurur duyuyor' tezahüratları büyük yankı yaptı" dedi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Kasım Gülpınar'ı aradığını ifade eden İlhan Çelik, "Bunun en güzel ifadesi de Sayın Milletvekilimiz Mehmet Kasım Gülpınar bizi arayarak Siverekli öğrenciler Başbakanımızın teveccühüne mazhar olduklarını söylemesi bizi son derece mutlu etti. Bu bizim için onur meselesidir, öğrencilerimiz Çanakkale'de bizi son derece onure etmiştir. Ben Siverekli kız kardeşlerimize Sayın Mehmet kasım Gülpınar'ın selamlarını iletiyorum, bu anlamda bizlerde teşkilat olarak onur duyduğumuz bu kardeşlerimizi karanfillerle karşılamayı uygun gördük. Ben tekrardan bu organizasyonda emeği geçen genlik liderlerine koordinatörlerine, gençlik spor müdürümüze müteşekkir olduğumuzu ifade etmek istiyorum" dedi.

Çanakkale gezisine katılan öğrencilerden Hava İdris, "Çanakkale'ye gitmemize vesile olan tüm hocalarımıza teşekkür ediyoruz. Bizim buradan başarılı bir şekilde Çanakkale'ye gitmemizi sağladılar. 18 Mart Çanakkale zaferinde bizi orada Başbakanımız karşıladı ve biz orada başbakanımızla beraber bir konuşma yaptık. Orada başbakanımız bizim için 'Siverekliler mert insanlardır" demesi bizi son derece mutlu etmiştir. Oradaki geziler çok güzeldi, göremediğimiz yerleri gördük, birçok arkadaşla tanıştık, şehitlikleri görmek o havayı solumak bir başkadır, umarım bizden sonrada öğrenciler gidip orayı görür ve o havayı solarlar. Tekrardan bu etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi. - ŞANLIURFA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Kasım Gülpınar İlhan Çelik Ak Parti Siverek Yerel Haberler

title