Haberler

Çanakkale Geçilmiyor

Güncelleme:

Hafta sonu ile birleşen Ramazan Bayramı tatilini fırsat bilen vatandaşlar yollara düştü.

Hafta sonu ile birleşen Ramazan Bayramı tatilini fırsat bilen vatandaşlar yollara düştü. Çanakkale'de feribot iskelelerinde kilometrelerce uzunluktaki araç kuyruğu 2 gündür sürüyor.

GESTAŞ AŞ, SEFERLERİ SAATSİZ OLARAK YAPMAYA BAŞLADI

Tatil için Çanakkale güzergahını seçen vatandaşlar, feribot iskelelerinde uzun kuyruklar oluşturdu. Dün sabah saatlerinde başlayan ve 20 kilometreyi aşan feribot kuyruğu, gece boyunca da devam etti. Eceabat - Çanakkale, Kilitbahir - Çanakkale ve Gelibolu - Lapseki hatlarında, kilometrelerce uzunluktaki araç kuyruğu bugün de devam ediyor. Çanakkale Boğazı'nda ulaşımı sağlayan GESTAŞ AŞ, iskelelerde yaşanan yoğunluğu azaltabilmek için her saat başı yapılan seferleri saatsiz olarak yapmaya başladı. Ancak bu durum da yoğunluğu önlemeye yetmiyor. Vatandaşlar, tatil bölgelerine ulaşabilmek için, Kilometrelerce uzayan kuyruklarda feribota binmek için bekliyor.

GESTAŞ A.Ş, Çanakkale boğazında 11 feribotla, aralıksız olarak hizmet veriyor. Çanakkale - Eceabat hattında 3, Çanakkale-Kilitbahir hattında 3, Gelibolu-Lapseki hattında 5 feribot, tatilcileri Avrupa yakasından Asya yakasına taşıyor. Ayrıca Geyikli-Bozcaada hattında 2, Kabatepe-Gökçeada hattında ise 3 feribot, tatilcilerin ulaşımını sağlamak için aralıksız sefer yapıyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ramazan Bayramı Kilitbahir Çanakkale Eceabat Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title