Haberler

Çanakkale Destanı Piazza'da Fotoğraflar ile Anılacak

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi işbirliği ile araştırmacı Kenan Tozak’ın hazırladığı Çanakkale Destanı sergisi, Kahramanmaraş Piazza’da 3-4 ve 5 Nisan tarihlerinde gezilebilecek.

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi işbirliği ile araştırmacı Kenan Tozak'ın hazırladığı Çanakkale Destanı sergisi, Kahramanmaraş Piazza'da 3-4 ve 5 Nisan tarihlerinde gezilebilecek.

Şanlı Türk tarihine adını altın harflerle yazdıran Çanakkale savaşlarını, bugünkü kuşaklara aktaran Celal Bayar Üniversitesi Öğretim Üyesi Kenan Tozak'ın hazırladığı "Çanakkale Destanı" sergisi, 3 Nisan 2015 tarihinde Kahramanmaraş Piazza'da açılacak.

Dünyada eşine az rastlanan bir kahramanlık örneği sergileyerek, düşman kuvvetlerine karşı yurdunu, canını feda ederek savunan Mehmetçiğin destan yazdığı Çanakkale Ruhu'nu bütün yönleriyle anlatan sergide 100'den fazla fotoğraf yer alıyor.

Kenan Tozak tarafından uzun süren araştırmalardan sonra derlenen ve kronolojik sırayla sergilenecek olan Çanakkale fotoğraflarının yanında, fotoğraflarla ilgili olarak; nerede, hangi koşullarda çekildiğine dair bilgiler bulunuyor. Bu sayede sergiyi gezenler fotoğraflarda görünmeyen ayrıntıları da öğrenme fırsatı bulacak.

Çanakkale Destanı fotoğraf sergisi 3,4 ve 5 Nisan tarihlerinde Piazza AVM'de gezilebilecek. - KAHRAMANMARAŞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Sütçü İmam Üniversitesi Kahramanmaraş Çanakkale Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title