Haberler

Çanakkale'den Kısa Kısa

Çanakkale Belediyesinin kent genelindeki çalışmaları sürüyor.

Çanakkale Belediyesinin, kent genelinde yürüttüğü alt ve üst yapı çalışmaları sürüyor.

Barbaros Mahallesi Sülün Sokağı'nda tamamlanan altyapı çalışmalarının ardından gerçekleştirilen üst yapı çalışmaları kapsamında yaya yolu düzenlemelerine devam edildi. Kaldırımların parke taşla döşenmesi tamamlandıktan sonra araç yolu asfaltlama çalışmalarına başlanacak.

Esenler Mahallesi'nin önemli trafik akslarından biri olan 3 bin 100 metrelik Ahmet Piriştina Caddesi'nde de asfaltlama çalışmaları tamamlandı.

Esenler Mahallesi Adnan Kahveci Caddesi'ndeki 18 bin metrekarelik alanda yeni park alanı çalışmaları sürüyor. Bu alanda, futbol sahası, koşu pisti, engelli kentlilerin de kullanabileceği fitness aletleriyle çocuk oyun alanları bulunacak.

Sosyal Yaşam Evleri'nin yıl sonu gezileri

Çanakkale Belediyesi Sosyal Yaşam Evleri'nin katılımcı kadınları, bitirdikleri yıl sonu etkinlikleri kapsamında Bozcaada gezisine katıldı.

Kentin doğal ve tarihi güzelliklerini keşfeden kadınlar, deniz ve güneşin tadını çıkardı.

Barbaros, Esenler ve Troia sosyal yaşam evleri, yaz döneminde faaliyetlerini çocuklara yönelik etkinliklerle sürdürmeye devam ediyor. - Çanakkale

Kaynak: AA / Yerel

Çanakkale Esenler Sülün Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title