Haberler

Çanakkale'den Kısa Kısa

Çanakkale Lions Kulübü üyeleri, öğrencilere diş sağlığı eğitimi verdi.

Çanakkale Lions Kulübü üyeleri, öğrencilere diş sağlığı eğitimi verdi.

Dünya Lions Hizmet Günü etkinlikleri kapsamında, kulüp üyesi diş hekimleri Bilge Şimşek ve Levent Bingöl, Vali Fahrettin Akkutlu İlköğretim Okulu'nda çocuklara ağız ve diş sağlığı konusunda eğitti.

Eğitimin ardından, çocuklara diş fırçası ve macunu dağıtıldı.

-AK Partili başkanların ziyaretleri-

AK Parti İl Başkanı Muzaffer Kutlu ile bazı ilçe başkanları daire amirlerini ziyaret etti.

Kutlu ve beraberindeki AK Parti Merkez İlçe Başkanı Adnan Öncü, İl Kadın Kolları Başkanı Jülide İskenderoğlu, İl Gençlik Kolları Başkanı Orçun Oktay, Biga İlçe Başkanı Bülent Erdoğan, Çan İlçe Başkanı Mustafa Karagöz, Gelibolu İlçe Başkanı İsmail Ege, Ezine İlçe Başkanı Haluk Babaoğlu, Gökçeada İlçe Başkanı Tahir Sargut, Lapseki İlçe Başkanı Murat Gürşen, Ayvacık İlçe Başkanı Sabri Tok ve Bozcaada İlçe Başkanı Uğur Talay, ilk olarak Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Mustafa Akkuş ile görüştü.

AK Parti heyeti ardından Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Nüammer Uslu'yu ziyaret edip, merkez ve ilçelere yapılması planlanan spor kompleksleriyle ilgili bilgi alışverişinde bulundu.

Son olarak Milli Eğitim Müdürü Şaban Karataş ile görüşen AK Partili başkanlar, bir süre önce Yenice'de meydana gelen ve 3 öğrencinin hayatını kaybettiği trafik kazası dolayısıyla Karataş'a baş sağlığı dileğinde bulundu.

Muhabir: Mehmet Bayer

Yayıncı: Harun Kaymaz - ÇANAKKALE

Kaynak: AA / Yerel

Muzaffer Kutlu Bilge Şimşek Çanakkale Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title