Haberler

Çanakkale'de Uyuşturucu Operasyonu

Çanakkale’nin Biga ilçesinde jandarma tarafından yapılan operasyonda 2 kişi gözaltına alınırken, uyuşturucu ve silah ele geçirildi.

Çanakkale'nin Biga ilçesinde jandarma tarafından yapılan operasyonda 2 kişi gözaltına alınırken, uyuşturucu ve silah ele geçirildi.

Çanakkale'nin Biga ilçesi ve köylerinde uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticareti yapmak, kullanmak için satın almak, kabul etmek veya bulundurmak suçlarıyla ilgili yapılan ihbar üzerine, jandarma ekipleri geniş çaplı araştırma yaptı. Adli makamlardan alınan arama kararıyla Çanakkale il merkezi, Biga ilçe merkezi, Örtülüce ve Çakırlı köylerinde şüpheli 10 şahsa ait toplam 7 adreste eş zamanlı aramalar yapıldı. Z.B. isimli şahsın evinde 1 adet 9 mm çapında brownig marka ruhsatsız tabanca, bu tabancaya ait 1 adet 9 mm dolu fişek, 1 adet şarjör, İ.K. isimli şahsın evinde 1 adet Kırıkkale marka çift kırma ruhsatsız av tüfeği, H.Y. ve H.Y. isimli şahısların evinde 1 adet faturasız kurusıkı tabanca, 378 gram kubar esrar, 252 gram kenevir tohumu ve 2 adet uyuşturucu içiminde kullanılan pet şişe ele geçirildi. Olayla ilgili H.Y. ve H.Y. isimli şahıslar Biga Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edildi. Şüpheliler, alınan ifadelerinin ardından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. - ÇANAKKALE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Çanakkale Biga Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title