Haberler

Çanakkale'de Şehitlik Ziyaretinde Tur Otobüsü Devrildi; 5 Ölü, 39 Yaralı (5)-

Ölen 4 KADININ KİMLİĞİ BELLİ OLDUÇanakkale'nin Gelibolu İlçesi'nde otobüsün şarampole devrildiği kazada ölenlerden dördünün isimlerinin Emriye Taş, Aysun Bozlak, Emine Gür ve Leyla Balcı olduğu öğrenildi.

Ölen 4 KADININ KİMLİĞİ BELLİ OLDU

Çanakkale'nin Gelibolu İlçesi'nde otobüsün şarampole devrildiği kazada ölenlerden dördünün isimlerinin Emriye Taş, Aysun Bozlak, Emine Gür ve Leyla Balcı olduğu öğrenildi. 1 kişinin ise isimini belirleme çalışmasının sürdüğü bildirildi.

DERNEK KURSİYERİ YOLCULARIN TAMAMI KADIN

Otobüsteki Kuran kursiyerlerinin tamamının kadın olduğu, kursun ise Yunusemre Camii Külliyesi Eğitim ve Kültür Derneği'nce (YECDER) düzenlendiği belirtildi. Sancaktepe Belediyesi'nin kursa sadece otobüs tahsis ettiği açıklandı. Ayrıca yaralılardan 2'sinin yedek şoför olduğu öğrenildi.

39 YARALININ İSİMLERİ

Kazada 40 olarak açıklanan yaralı sayısının 39 olduğu belirtildi. Kaza sonrası Gelibolu Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralıların Fatma Tekin, Ayten Yıldız, Türkan Pesen, Nesime Tanrıverdi, Keziban Şimşek, Nuriye Akdoğan, Nevin Davutoğulları, Hadise Karacağaç, Bahriye Sevinç, Sevinç Atar, Nurten Özdemir, Fidan Demirci, Meryem Engin, Kiraz Boğazkesen, Naciye Korkmaz, Ayşe Kılıç, Arzu Koç, Halise Yılmaz, Şerife Karakuş, Sündüz Er, Gülümser Aygüneş, Fadime İsmailoğlu, Ayşe Dalyan, Fesgiye Hasbek, İknur Arı, Sibel Gür, Nezahat Yıldırım'a kaldırıldı. Keşan Devlet Hastanesi'ndeki yaralıların isimlerinin Günnaz Kutlu, Selim Simen, Şengül Çimen, Esra Tok, Fabine İşler, Zeynep Ayar, Safiye Demirkıran ve araç şoförleri Halil Aygün ile yedek şoförler Nedim Çokgöz, Musa Muhammed Akyol olduğu belirtildi. 2 yaralının ise isminin belirlenemediği kaydedildi.

Yapılan ilk müdahalenin ardından yaralılardan yolcu Esra Tok ile yedek şoför Musa Muhammed Akyol, Trakya Üniversitesi'ne; Fadime İsmailoğlu ile Fesgiye Hasbek'in ÇOMÜ Hastanesi'ne; Nuriye Akdoğan, Nevin Davutoğulları, Fidan Demirci, Kiraz Boğazkesen ve Sündüz Er Çanakkale Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

Yaralılardan yedisinin sağlık durumunun ağır olduğu belirtildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Çanakkale Gelibolu Balcı Politika Güncel Haberler

title