Haberler

Çanakkale'de Seçim Güvenliği Toplantısı

Çanakkale'de, seçim güvenliği toplantısı yapıldı.

Çanakkale'de, seçim güvenliği toplantısı yapıldı.

Polis evinde yapılan toplantıda, seçim mevzuatı, Yüksek Seçim Kurulu'nun aldığı kararlar, tedbirler ve 10 Mart tarihi itibariyle kurulan seçim koordinasyon merkeziyle ilgili İl Emniyet Müdürlüğü tarafından sunum yapıldı.

İl Jandarma Komutanlığı tarafından seçim bölgeleri seçimlerde dikkat edilmesi gereken hususlar, seçim sandık alanları, oy verme işlemi sonrası alınacak tedbirlerle ilgili bilgi verildi.

Vali Ahmet Çınar, toplantıdaki konuşmasında, seçimin huzurlu, adil, eşit bir ortamda gerçekleştirilmesi için her türlü tedbirin alındığını söyledi.

Vali Yardımcısı Saim Eskioğlu başkanlığında 24 saat ulaşılabilecek Seçim Güvenliği ve Koordinasyon Merkezi kurulduğu bilgisini veren Çınar, Türkiye'de seçimler açısından hem devletin, hem milletin tecrübeli olduğunu, Türkiye'nin bu konuda iyi bir konumda olduğunu bildirdi.

Vali çınar, yarış halinde, bir kişi tarafından yapılacak yanlışın, diğerleri tarafından hak olarak görülerek tekrar edileceğini ve yanlışın yanlışı doğuracağını ifade ederek, bu konuda herkesin hassasiyet göstermesini istedi.

"Seçimlerin adil, eşit koşullarda gerçekleştirilmesini sağlamak bizim işimizdir" diyen Çınar, Çanakkale'nin de sosyal gelişmişlik düzeyi açısından ileri bir il olduğunu ve seçimlerin kentte iyi geçeceği düşüncesini taşıdığını kaydetti.

Toplantıya, Belediye Başkan Vekili Ali Sürücü, Vali Yardımcısı Saim Eskioğlu, emniyet, jandarma, ilgili müdürler ve siyasi parti temsilcileri katıldı.

Kaynak: AA / Yerel

Yüksek Seçim Kurulu Ahmet Çınar Çanakkale Türkiye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title