Haberler

Çanakkale'de PKK Operasyonuna 3 Tutuklama

Çanakkale'nin Ezine ve Bozcaada ilçelerinde, jandarma tarafından terör örgütü PKK'ya yönelik düzenlenen operasyonda, gözaltına alınan 7 kişiden 3'ü tutuklandı.

Çanakkale'nin Ezine ve Bozcaada ilçelerinde, jandarma tarafından terör örgütü PKK'ya yönelik düzenlenen operasyonda, gözaltına alınan 7 kişiden 3'ü tutuklandı.

Çanakkale İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, bugün, terör örgütü PKK'ya yönelik operasyon düzenledi. Operasyon kapsamında, Ezine'de 5, Bozcaada'da 2 olmak üzere toplam 7 kişi evlerinde gözaltına alındı. Şüphelilerin evlerinde yapılan aramalarda; terör örgütünü övücü nitelikte günlükler, resim ve videolar ile yasak yayın kapsamında bir kitap ele geçirildi.

Cumhuriyet Savcısının talimatıyla şüphelilerden üçü jandarmadan serbest bırakıldı. Ezine Adliyesi'ne sevk edilen dört şüpheliden Ö.Ö., S.A. ve M.K. tutuklanırken, R.D. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Bu arada adliye önüne, gözaltındakilere destek için gelen grup ile polis arasında sözlü tartışma yaşadı.

- Çanakkale

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Çanakkale Bozcaada Ezine Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title