Haberler

Çanakkale'de İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı

Çanakkale'de, İl Koordinasyon Kurulunun birinci dönem toplantısı yapıldı.

Çanakkale'de, İl Koordinasyon Kurulunun birinci dönem toplantısı yapıldı.

Vali Ahmet Çınar başkanlığında Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Kongre ve Fuar Merkezi'nde gerçekleştirilen toplantıya, Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Vali Yardımcıları Hüseyin Kulözü ve Cezmi Batuk ile kaymakamlar, resmi daire müdürleri ve yatırımcı kuruluşların bölge müdürleri katıldı.

Toplantıda konuşan Çınar, Türkiye'de yatırım ya da ödeneklerle ilgili bir sorun olmadığını, ülkenin bunları aştığını belirterek, temel sorunun bürokrasi olduğunu ve bürokratların işe hakim olup bunu azaltması gerektiğini söyledi.

Bir anlayış geliştirilmesi gerektiğini dile getiren Çınar, "Kanuna uyacağız ama iş yapma biçimimiz kolaylaştırıcı, hızlandırıcı olmalı. Bir yere bir tesis yapılacaksa 'Mevzuatı aşalım' demeyelim ama önünü açıcı, kolaylaştırıcı biçimde yapılmalı" diye konuştu.

İl Planlama Müdürü Gülten Yetişen'in koordinasyonunda devam eden toplantıda, bölge müdürleri, yatırım programları ve 2014 yılı planları hakkında bilgi verdi.

Toplantıya katılan temsilciler, devam eden projeler, yatırım tutarları ve gerçekleşme oranlarını değerlendirdi. - Çanakkale

Kaynak: AA / Yerel

Hüseyin Vefa Ülgür Hüseyin Kulözü Ahmet Çınar Çanakkale Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title