Haberler

Çanakkale Dardanelspor'un Barbaros Tesisleri Törenle Hizmete Girdi

Çanakkale Dardanelspor'un 4 Milyon Dolara Mal Olan Barbaros Tesisleri, Düzenlenen Törenle Hizmete Girdi. Avrupa Standartlarındaki Tesisde 4 Çim Saha Bulunuyor.

Çanakkale Dardanel spor'un 4 milyon dolara mal olan Barbaros Tesisleri, düzenlenen törenle hizmete girdi. Avrupa standartlarındaki tesisde 4 çim saha bulunuyor.

Düzenlenen açılış töreninde bir konuşma yapan Çanakkale Dardanel spor Kulübü Başkanı Niyazi Önen, kulüp olarak futbola önem verdiklerini belirterek, "Futbol konusunda istikrarlı bir grafik izleyerek yolumuza devam ediyoruz. Özellikle yetiştirdiğimiz ve birçok ünlü kulübe transfer ettiğimiz futbolcularımızla gurur duyuyoruz. Genç kadroya verdiğimiz önem burada açıkça ortaya çıkıyor. Bu gençlerin ortaya çıkmasında emekleri olan kulübümüzdeki çalışanlarımıza teşekkür ediyorum. Tabii bu futbolcuların

yetişmesi iyi bir ortamda olmalarını gerektiriyor. Son olarak belediyeden 29 yıllığına kiraladığımız Barbaros Tesislerimiz'i tamamladık. 4 çim saha ve tesisimizle birlikte toplam 4 milyon dolara mal olan bu yerin bize sağlanmasında büyük emekleri olan eski belediye başkanımız ve CHP milletvekilimiz İsmail Özay'a minnettarız. Bu tesislerimiz Avrupa standartlarında bir tesis. Adeta 5 yıldızlı bir otel özelliğine sahip. Bizler şimdiden geleceği görmeliyiz. Şu an 4 tane olan çim saha sayımızın yanına 4 tane

daha eklememiz lazım. Bunun için de belediye başkanımızdan ve valimizden yer talebimiz olacak. Bu konuda bizlere yer gösterirlerse hemen yeni çim sahalar yapmaya talibiz" dedi.

Kulüp Başkanı Niyazi Önen, yeni yaptıkları ve 4 milyon dolara mal olan tesiste en büyük sorunlarının elektrik olduğunu da belirterek, "Tesisimizi tamamlamamıza rağmen maalesef elektrik bağlarken, TEDAŞ yetkileri zamanında onlara bir trafo yeri tahsis etmememiz nedeniyle bizlere yeterli oranda elektrik vermediler. Bunu da bizlere açıkça söylediler. Bu sebeple de tesiste elektriklerin tamamını çalıştıramıyoruz. Bu konuda da yetkililerden yardım talebinde bulunuyoruz" diye konuştu.

Niyazi Önen'in konuşmasının ardından söz alan Belediye Başkanı Ülgür Gökhan ise, yeni çim saha yapılacak yerler konusunda Dardanel spor'a yardıma hazır olduklarını belirterek, "Esenler Mahallesi'nde bu konuda birçok yerimiz var. Yarın hemen gelin gerekli çalışmayı yapalım. Bizler her zaman spor konusunda Çanakkale Dardanelspor'a yardıma hazırız" dedi.

Ardından ise sırasıyla AK Parti Çanakkale Milletvekili Müjdat Kuşku, eski Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Mustafa Cumhur Ersümer ve Vali Orhan Kırlı birer konuşma yaparak 4 milyon dolarlık yatırımı gerçekleştiren Niyazi Önen'i kutladılar. Yapılan konuşmalardan sonra ise TÜFAD Genel Başkanı İsmail Dilber tarafından Kulüp Başkanı Niyazi Önen'e Türk futboluna katkılarından dolayı bir plaket verildi. Ardından ise Çanakkale Dardanelspor'un yeni sezondaki kadrosu ve genç takım ile Özel İdarespor

futbolcularının tanıtımı yapıldı. Katılımcılar, daha sonra kurdeleyi keserek Çanakkale Dardanelspor'un tesislerini hizmete açtı ve tesisi gezdi.

(AÖ-İY-OK-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title