Haberler

Çanakkale CHP'li Torun'dan Hükümete 'Algı' Eleştirisi

CHP'li Torun'dan hükümete 'algı' eleştirisi

CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Çanakkale'de hükümeti eleştirdi. Hükümetin 'CHP zihniyeti' diye eleştirerek yanlış bir algı yarattığını, oysa CHP zihniyetinin insan odaklı olduğunu söyledi.

CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, CHP'li Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan'ı makamında ziyaret etti. Belediye Başkanlığı binası girişinde çiçeklerle karşılanan Torun, personelle tokalaşarak Başkanlık makamına geçti. Başkan Gökhan ile sohbet eden Torun, "Sayenizde Çanakkale, çok güzel bir marka kent oldu. Şehircilik, sosyal belediyecilik ve altyapı anlamında gerçekten takdire şayan önemli bir gelişme katetti, yaşanılabilir bir kent oldu" dedi.

Amaçlarının ortak algıyla CHP'li belediyelerin başarısını ülke geneline yaymak olduğunu belirten Torun, "İnsanımız her şeyin en iyisine, en güzeline layıktır. İnsana yapılan her şey çok kıymetli. Bunu da siz her anlamda gösteriyorsunuz. Belediyecilik sonsuz bir iş. 24 saat, 365 gün yaşanılan bir şey. Belediyeciliği eğer yaşamıyorsanız yapamazsınız" diye konuştu. 2019'un CHP için çok önemli olduğunu belirten Torun, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Cumhuriyet Halk Partili belediye algısını ortaya koymamız lazım. Sayın Genel Başkanımızın çok güzel bir ifadesi var. 'AKP pireyi, deve yapıyor anlatıyor, biz maalesef deveyi pire kadar anlatamıyoruz.' Bu anlamda bu başarıyı, Türkiye geneline anlatacağız. Ortak hikayeyi ortaya koyacağız. Toplumla aramızdaki o eksikliği gidereceğiz. Gerçekten CHP'li belediyelerimiz çok başarılı. Her anlamda. Hükümetin bunca baskısına rağmen, bunca hukuksuzluğa rağmen, kamunun bütün gücünün üstümüze gelmesine rağmen belediyelerimiz o özverileriyle, başarılarıyla inanılmaz efsaneler ortaya koyuyorlar. Örnek belediyeciliği, bugün Batı standardında insana yakışan, temelinde insan olan o uygulamaları ile ilkleri hep bizim belediyelerimiz gerçekleştiriyor. Hani zaman zaman hükümetin bizi CHP zihniyeti diye eleştirdiği noktada, biz CHP zihniyetinin nasıl insan odaklı olduğunu ve nasıl insanı kucakladığını sizlerle göstermemiz lazım ve onların oluşturduğu yanlış algıyı silmemiz lazım."

Çanakkale'de belediye başkanlığını kaybetmeyeceklerini söyleyen Başkan Gökhan ise, "Her ne kadar iktidar partisi asılıyorsa da, her türlü çamuru atsa da, her türlü çirkefi yapsa da; CHP sosyal demokrattır, bu kent de asla bırakmazlar. Ama ilçelerde de bu başarıyı elde edeceğiz. O bakımdan genel merkezimizin desteğine çok ihtiyacımız var" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Politika

Seyit Torun Çanakkale Politika Haberler

Bakmadan Geçme

Yahya Kemal Akkurt kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Dulkadiroğlu Belediye Başkan adayı Yahya Kemal Akkurt kaç yaşında, nereli? Nazir Çuhadar kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Andırın Belediye Başkan adayı Nazir Çuhadar kaç yaşında, nereli? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 6. bölüm TRT 1 HD izleme linki! 9 gün tatil ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? 9 gün bayram tatili hangi tarihte başlayacak? Çağatay Yurtsever kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Afşin Belediye Başkan adayı Çağatay Yurtsever kaç yaşında, nereli? Otobüs biletlerine zam gelecek mi? Otobüs biletleri ne kadar? Arefe günü resmi tatil mi? Arefe günü yarım gün mü, tam gün mü tatil olacak? 9 Nisan Salı Arefe günü tatil var mı? Serkan Sezgin kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yenişarbademli Belediye Başkan adayı Serkan Sezgin kaç yaşında, nereli? Süleyman Yalvaç kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yalvaç Belediye Başkan adayı Süleyman Yalvaç kaç yaşında, nereli? Tamer Yalçın kimdir? Zafer Partisi Isparta- Şarkikaraağaç Belediye Başkan adayı Tamer Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhterem Arslan kimdir? Zafer Partisi Isparta- Sütçüler Belediye Başkan adayı Muhterem Arslan kaç yaşında, nereli? Sami Eroğlu kimdir? Memleket Partisi Yozgat Bahadın Belediye Başkan Adayı Sami Eroğlu Kaç yaşında, nereli? Seçimden sonra dolar yükselir mi? Dolar ne kadar olacak, artar mı? Burhan Karakoç kimdir? Memleket Partisi Sivas Sarıkışla Belediye Başkan Adayı Burhan Karakoç Kaç yaşında, nereli? İdil Özkan kimdir? Memleket Partisi Kırklareli Lüleburgaz Belediye Başkan Adayı İdil Özkan Kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title