Haberler

Çanakkale CHP Çanakkale'den Kılıçdaroğlu Saldırısına Tepki

CHP Çanakkale'den Kılıçdaroğlu saldırısına tepkiARTVİN ziyareti sırasında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun konvoyuna düzenlenen saldırıya tepki gösteren CHP Çanakkale İl Başkanı Nejat Önder ve partililer genel başkanlarına sahip çıkarak yaşanacak bir Türkiye'yi birlikte inşa etmenin sözünü verdi.

CHP Çanakkale'den Kılıçdaroğlu saldırısına tepki

ARTVİN ziyareti sırasında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun konvoyuna düzenlenen saldırıya tepki gösteren CHP Çanakkale İl Başkanı Nejat Önder ve partililer genel başkanlarına sahip çıkarak yaşanacak bir Türkiye'yi birlikte inşa etmenin sözünü verdi.

CHP Çanakkale İl ve Merkez İlçe Başkanlığı önünde toplanan partililer CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na Artvin'de PKK'lı teröristlerin yaptığı ve 1 askerin şehit olduğu saldırıyı protesto etti. Parti binası önünde gerçekleştirilen basın açıklamasına CHP Çanakkale Milletvekilleri Muharrem Erkek, Bülent Öz, CHP Çanakkale İl Başkanı Nejat Önder, CHP Çanakkale Merkez İlçe Başkanı Celal Karakaş, Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, CHP Çanakkale İl Kadın Kolları Başkanı Nurcan Bingöl, CHP İl Gençlik kolları üyeleri ile partililer katıldı. CHP Çanakkale İl Başkanı Nejat Önder, Türkiye'nin aydınlık geleceği için Anadolu'yu karış karış gezen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun konvoyuna yapılan saldırıya tepki göstererek "Terör nereden gelirse gelsin terörü ve terörden beslenenleri ama, fakat demeden nefretle lanetliyoruz. Bizler Cumhuriyet Halk Partisi olarak bu hainlerin kökünü kazıyıp, güzel ülkemizde barışı tesis edinceye kadar mücadeleye devam edeceğiz. Çünkü bizim, bu ülkenin çocuklarına özgür, demokratik, laik, savaşın son bulduğu, barışın hakim olduğu bir Türkiye bırakma sözümüz var. Bu sözü yerine getirirken de her türlü bedeli ödemeye hazırız. Kanla, şehitlerle, gazilerle kurduk Cumhuriyet'i. Birileri bize silah gösterecek, tehdit edecek, biz de yılacağız. Yok, öyle yağma yılmayacağız. Aslanlar gibi dimdik buradayız. Genel Başkanımızın yanındayız. Allah'ın verdiği bir canımız var, o can bu ülke, bu millet uğruna feda olsun! Yaşanacak bir Türkiye'yi birlikte inşa edecek ve bu güzel ülkede bir arada, kardeşçe yaşamayı öğreneceğiz" dedi. Basın açıklamasının ardından partililer sessiz bir şekilde dağıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Kemal Kılıçdaroğlu Türkiye Artvin Politika Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
title