Haberler

Çanakkale Bu Bekçi Alkışlanır

Bu bekçi alkışlanır Çanakkale'nin Bayramiç İlçesi'nde görevli emniyetin son gece bekçilerinden 52 yaşındaki Cemil Kılıç, mesleğinin yanı sıra köylerin güzelleştirilmesi konusunda bedelsiz inşaat işçiliği yaparak herkesin takdirini topluyor.

Bu bekçi alkışlanır

Çanakkale'nin Bayramiç İlçesi'nde görevli emniyetin son gece bekçilerinden 52 yaşındaki Cemil Kılıç, mesleğinin yanı sıra köylerin güzelleştirilmesi konusunda bedelsiz inşaat işçiliği yaparak herkesin takdirini topluyor.

Bayramiç İlçe Emniyet Müdürlüğü bünyesinde görevli, evli ve iki çocuk babası Cemil Kılıç, geceleri Kaymakamlık Lojmanı'nda bekçilik görevini yürütüyor. Boş zamanlarındaysa Bayramiç'in köy muhtarlarının ricası üzerine bir inşaat işçisi gibi onarım ve bakım işlerinde çalışıyor. Başta doğduğu Daloba Köyü olmak üzere çevre köylerdeki arızalı çeşmeleri onaran Kılıç, gerekirse yeni çeşme yapıyor. Kköy meydanlarını düzenliyor. Atatürk büstlerini onaran Kılıç, davranıyla örnek oluyor. Elinden gelen ustalık işleriyle köylerin çehresinin değişmesine ve güzelleşmesine katkı sunan Kılıç, hiç bir karşılık da beklemiyor.

"FAYDALI OLABİLİYORSAM NE MUTLU BANA"

Doğduğu köy olan Daloba'ya gelen bir misafirin köy tuvaletini beğenmemesi üzerine tuvaleti onarıp yenileyerek işe başladığını belirten Kılıç, sonrasında çevre köylerden de benzer işleri yapması için gelen ricaları geri çeviremediğini ve bu uğraşın süregeldiğini söyledi. Kılıç, "Köy muhtarları çimento ve kum gibi ihtiyaçları karşılıyor. Ben de elimden geldiğince ustalık işini yapıyorum. Faydalı olabiliyorsam ne mutlu bana" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cemil Kılıç Çanakkale Bayramiç Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title